Ο δήμος άναψε «κόκκινα φανάρια»

ΚΟΣΜΟΣΟ δήμος άναψε «κόκκινα φανάρια»Πέμπτη, Μάιος 18, 2017 - 18:29

Project στο Αμστερνταμ για προστασία ιερόδουλων

Οίκος ανοχής υπό την... αιγίδα του δημάρχου άνοιξε στο Αμστερνταμ, με την εμπλοκή του ανώτατου «άρχοντα» της πόλης στη δημιουργία του project να είναι τόσο καίρια που ο τοπικός Τύπος τον αποκαλεί «δημοτικό οίκο ανοχής».

Ο δήμαρχος Εμπερχαρντ

φαν ντερ Λάαν έλαβε την πρωτοβουλία να δημιουργηθεί ο χώρος σεξουαλικής απόλαυσης επί πληρωμή για να σώσει, όπως εξήγησε, τις εκδιδόμενες γυναίκες από τα χέρια των εγκληματικών οργανώσεων που έχουν διεισδύσει στο Αμστερνταμ.

Προσέφερε τέσσερα δημοτικά κτίρια στη συνοικία των «κόκκινων φαναριών», για να δημιουργηθούν 14 δωμάτια με βιτρίνα, στα οποία θα εργάζονται περίπου 40 πόρνες. Ο δήμαρχος φρόντισε να ολοκληρωθούν εγκαίρως όλες οι γραφειοκρατικές εργασίες και λίγο πριν από τα «εγκαίνια» του οίκου την Τετάρτη γνωστοποίησε ότι ολοκληρώθηκε η εμπλοκή του στο εγχείρημα. Τη διαχείριση του οίκου ανοχής θα έχουν αποκλειστικά οι πόρνες μέσω της οργάνωσης My Red Light, που έχουν δημιουργήσει οι εργαζόμενες και οι εργαζόμενοι στον χώρο του αγοραίου έρωτα.

Καλές συνθήκες

Οπως δήλωσαν μέλη της οργάνωσης, θα φροντίσουν ώστε να υπάρχουν καλές συνθήκες εργασίας και χώρος στον οποίο θα χαλαρώνουν από τη δουλειά, επισημαίνοντας ότι θα καθορίζουν οι ίδιες τις ώρες και τις ημέρες που θα εργάζονται.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα