Ο Χίτλερ ερχόταν σε οργασμό με σκηνές βίας

17:12 6/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ Χίτλερ ερχόταν σε οργασμό με σκηνές βίαςΤετάρτη, Σεπτέμβριος 6, 2017 - 17:12

Ηδονή μέσα από ταινίες με σκηνές βίας αντλούσε ο Αδόλφος Χίτλερ (φωτό), σύμφωνα με νέο βιβλίο, που τον περιγράφει ως «serial killer σε σεξουαλική σύγχυση».

Ο συγγραφέας και ψυχολόγος Φόλκερ Ελις Πίλγκριμ, βασισμένος σε πλούσιο υλικό αρχείου, παρουσιάζει τον «Φίρερ» σαν διεστραμμένο ανώμαλο, ο οποίος ερχόταν σε οργασμό μέσα στους κινηματογράφους όταν έβλεπε σκηνές βίας.

Μια από τις πηγές του βιβλίου του με τίτλο «Χίτλερ 1 και Χίτλερ 2: η σεξουαλική no-man's land», που κυκλοφόρησε πρόσφατα στη Γερμανία, είναι η ηθοποιός της ναζιστικής περιόδου Μαριάν Χόπε, την οποία λάτρευε ο Χίτλερ.

Βογκούσε

Οπως διηγείται, μια νύχτα στην Καγκελαρία του Τρίτου Ράιχ στο Βερολίνο παρακολούθησε μαζί του την ταινία «The Rebel» με θέμα τη ζωή ενός Αυστριακού που εξεγέρθηκε εναντίον του Ναπολέοντα.
Σε μια σκηνή της ταινίας, όπου ο πρωταγωνιστής πετάει κάτι ογκόλιθους από μια πλαγιά προς το μέρος Γάλλων στρατιωτών, εκείνος ενθουσιάστηκε.

«Καθώς οι πέτρες άρχισαν να κατρακυλάνε, εκείνος άρχισε να τρίβει τα γόνατά του και να βογκάει. Δεν ξέρω αν ήταν τρελός, όμως είχε κάποιου είδους οργασμό. Ηθελα να φύγω στη διάρκεια της προβολής. Ο άνθρωπος ήταν τρομακτικός» λέει η Χόπε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα