Ο Μπουράκ διάλεξε Ελληνα «αντίζηλο»

SHOWBIZΟ Μπουράκ διάλεξε Ελληνα «αντίζηλο»Τρίτη, Δεκέμβριος 13, 2016 - 16:59

Η γνωριμία και η πρόταση συνεργασίας στο μοντέλο Γιώργο Καβακάκη να παίξει σε τουρκική σειρά

Μπουράκ Οζτσιβίτ καλεί Γιώργο Καβακάκη στην Τουρκία. Ο κούκλος ηθοποιός από τη γειτονική χώρα, που επισκέφθηκε πρόσφατα την Αθήνα προκαλώντας υστερία στις Ελληνίδες θαυμάστριές του, έκανε πρόταση συνεργασίας σε ένα από τα ωραιότερα μοντέλα της χώρας μας.

Από τον ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο Γιώργος Καβακάκης, ο οποίος

έγινε γνωστός στο πανελλήνιο πριν από μερικούς μήνες λόγω της συμμετοχής του στο θρυλικό πασχαλινό σποτ με την Αντζελα Δημητρίου και τη viral ατάκα «Χτύπα σαν άντρας», γνώρισε τον πρωταγωνιστή της τουρκικής σειράς «Kara Sevda» στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».



Ο διάσημος «γείτονας» είχε βρεθεί στα μέσα Οκτωβρίου στη χώρα μας με αφορμή το φεστιβάλ Turkish Film Days, στο πλαίσιο του οποίου έγινε και η πρεμιέρα της ταινίας «My brother», όπου κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ο Γιώργος, λοιπόν, παρακολούθησε το φιλμ, συνομίλησε μαζί του και στο τέλος δέχτηκε ως και πρόταση να παίξουν μαζί σε σίριαλ. «Η πρόταση έγινε από τους μάνατζερ και τους παραγωγούς που συνόδευαν τον Μπουράκ στην Αθήνα. Θα υποδυθώ έναν Ελληνα σε μια καινούργια παραγωγή που θα γυριστεί κατά πάσα πιθανότητα στην Κωνσταντινούπολη» αποκαλύπτει ο Γιώργος Καβακάκης στην «Espresso» και συνεχίζει: «Στις αρχές του νέου χρόνου θα κάνω ένα ταξίδι στην Τουρκία για να κουβεντιάσω τις λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας με τους παραγωγούς της σειράς και να υπογράψουμε τα συμβόλαια».

Μήνυμα

Στο σίριαλ, που βρίσκεται στα σκαριά, ο ωραίος Ελληνας θα είναι μάλλον αντίζηλος του ωραίου Τούρκου. Στην πραγματικότητα, ο Μπουράκ και ο Γιώργος τα πήγαν περίφημα στη διάρκεια της σύντομης συνάντησής τους στην Αθήνα. «Ηταν πολύ ευχάριστος, χαμογελαστός και ευδιάθετος με όλο τον κόσμο. Ωραίος τύπος, γενικά. Δεν μιλήσαμε πάρα πολύ, διότι δεν μιλάει πολύ καλά αγγλικά. Αν συνεργαστούμε τελικά, θεωρώ ότι θα τα πάμε περίφημα. Ο βασικός λόγος που χάρηκα για την πρόταση αυτή ήταν ότι θα έχω την ευκαιρία να περάσω ένα μήνυμα για την ελληνοτουρκική φιλία» συνεχίζει το γνωστό μοντέλο, που ασχολείται επίσης με τις επιχειρήσεις, διατηρώντας ένα μπαράκι και ένα tattoo studio με δύο φίλους του.

Εξάλλου, δεν είναι η πρώτη φορά που ο ίδιος θα ασχοληθεί με την υποκριτική. Μπορεί να μην έχει παρακολουθήσει μαθήματα σε σχολή, ωστόσο παλαιότερα είχε πάρει μέρος στη σειρά «Singles» του Γιώργου Φειδά, αποκομίζοντας όμορφες αναμνήσεις. «Δεν έχω σκεφτεί να γίνω ηθοποιός, αλλά αν προκύψει τελικά, θα κάνω σίγουρα κάποια μαθήματα» σχολιάζει.

Οσο για τις κατακτήσεις του στο ασθενές φύλο; Μπορεί οι Ελληνίδες να σχημάτισαν ουρές για να δουν από κοντά τον Μπουράκ Οζτσιβίτ στο Ιδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης», ωστόσο και ο Γιώργος βρίσκεται κατά καιρούς σε κατάσταση... πολιορκίας από τα θηλυκά. Προς το παρόν, πάντως, δηλώνει ελεύθερος!

Keywords
Τυχαία Θέματα