Ο άντρας της Πέγκυς Ζήνα είχε άγιο

SHOWBIZΕκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα και έμεινε στην άσφαλτο χωρίς αισθήσεις Ο άντρας της Πέγκυς Ζήνα είχε άγιοΠαρασκευή, Απρίλιος 28, 2017 - 14:11

Σοκαρισμένος ο μάνατζερ, που γλίτωσε από τροχαίο με τη μηχανή του με ένα ράγισμα στο χέρι και αρκετούς μώλωπες

Από θαύμα έζησε ο γνωστός μάνατζερ και σύζυγος της Πέγκυς Ζήνα Γιώργος Λύρας, όταν το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης ένα αυτοκίνητο μάρκας Mercedes έπεσε πάνω στη μοτοσικλέτα που οδηγούσε και τον εκσφενδόνισε στο αντίθετο

ρεύμα κυκλοφορίας στην παραλιακή λεωφόρο.

Από τη ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ο μάνατζερ τη γλίτωσε με ένα ράγισμα στο χέρι και αρκετούς μώλωπες σε όλο του το σώμα. Ωστόσο, άνθρωπος από τον στενό κύκλο του αποκάλυψε στην «Εspresso» ότι υποφέρει από δυνατούς πόνους και παραμένει σοκαρισμένος από το γεγονός, το οποίο παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Στο πλευρό του

Η σύζυγός του Πέγκυ Ζήνα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του και εκείνος παίρνει κουράγιο από τη μοναχοκόρη τους Ηλέκτρα, η οποία δεν φεύγει λεπτό από την αγκαλιά του.

Ο Γιώργος Λύρας, όπως μας περιγράφει η ίδια πηγή, κινούνταν με τη μεγάλου κυβισμού μηχανή του στην παραλιακή οδό με κατεύθυνση τη Βούλα. Λίγο πριν από τις γραμμές του τραμ, τη στιγμή που έκοψε ταχύτητα, πρόλαβε να δει ένα λευκό αυτοκίνητο που κινούνταν παράλληλα με εκείνον, να περνάει στη λωρίδα του και να πέφτει πάνω του.

«Το κορμί του Λύρα εκσφενδονίστηκε στο αντίθετο ρεύμα, αφού πρώτα πέρασε ανάμεσα από δύο κολόνες της ΔΕΗ. Εμεινε χωρίς τις αισθήσεις του στην άσφαλτο για περίπου ένα τέταρτο και κανένας οδηγός από τα πολλά διερχόμενα αυτοκίνητα δεν σταμάτησε ούτε για τις πρώτες βοήθειες, εκτός από τον ιδιοκτήτη του Ι.Χ. που τον χτύπησε.

Ευτυχώς, ένα ασθενοφόρο που πέρασε τυχαία από το σημείο τον μετέφερε στο Ασκληπιείο Βούλας» αναφέρει ο καλός φίλος του μάνατζερ και συνεχίζει: «Ηταν ένα άγριο θέαμα. Πραγματικά, όσοι είδαν το ατύχημα δεν περίμεναν ότι ο οδηγός της μηχανής θα ήταν ζωντανός. Ενας νεαρός που βρέθηκε στο σκηνικό και σήκωσε την πλέον κατεστραμμένη μοτοσικλέτα του Γιώργου ήταν και εκείνος που έδειξε κάποιο ενδιαφέρον, αλλά έφυγε από το σημείο γρήγορα».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα