Ο Αλέξης είναι sexy και όποιος αντέξει!

ΠΟΛΙΤΙΚΗΌσα παίρνει ο άνεμος Ο Αλέξης είναι sexy και όποιος αντέξει!Παρασκευή, Δεκέμβριος 9, 2016 - 16:03

ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο πρωθυπουργός στην πεντάδα των πιο ερωτικών ηγετών σύμφωνα με το περιοδικό «People»

Μπορεί στις πολιτικές δημοσκοπήσεις να πέφτουν τα ποσοστά του, όμως στις... κοινωνικές ανεβαίνουν. Είναι σαν κι αυτό που λένε «όποιος κερδίζει στα χαρτιά, χάνει στην αγάπη».

Στην πεντάδα, λοιπόν, του περιοδικού «People» με τους πιο σέξι πολιτικούς παγκοσμίως φιγουράρει ο Αλέξης Τσίπρας. «Αλέξης Τσίπρας, 42... Ελα, Αλέξη, για μια Ελλάδα που είναι σέξι».

Μας κυβερνάει δηλαδή ένας από τους πιο σέξι ηγέτες ανά τον κόσμο; Ποιος στην τύχη μας!

Το ίδιο τυχεροί, μόνο που αυτοί κυβερνώνται κιόλας, είναι οι Καναδοί με τον Τζάστιν Τριντό του Καναδά, οι Ιταλοί με τον Ματέο Ρέντσι, οι Ισπανοί με τον Φίλιππο ΣΤ' της Ισπανίας και οι Λουξεμβουργιανοί με τον Σαβιέ Μπετέλ του Λουξεμβούργου. Και αυτοί οι πρωθυπουργοί, νυν και πρώην, ανεδείχθησαν πολύ πολύ ερωτικοί!


(!)

Κι ενώ αναρωτιόμασταν πού χάθηκε ή πού βρίσκεται ο Γαβριήλ μετά τη γέννηση της κορούλας του, να σου και τον πετύχαμε να ψωνίζει σε εμπορικό κέντρο των βόρειων προαστίων. Ο άλλοτε πανίσχυρος κυβερνητικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικός φίλος του πρωθυπουργού Γαβριήλ Σακελαρίδης εθεάθη λοιπόν μόνος του, να αγοράζει ανδρικά ρούχα κι ύστερα να συνδιαλέγεται με υπάλληλο τράπεζας, στο γκισέ της Εθνικής. Ο Γαβριήλ δεν είναι ιδιαίτερα αναγνωρίσιμος και γι' αυτό τα μαύρα γυαλιά του τα χρειάστηκε μόνο όταν βγήκε από το εμπορικό, στον ήλιο!

Ο Κασιδιάρης και η «Μαντάμ Τσακαλώτου»

Της τρελής γίνεται στη Βουλή, στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό του 2017. Το τι ακούγεται δεν περιγράφεται. Ο Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Τσακαλώτο «Μαντάμ Τσακαλώτου». Μιλώντας στη συνέχεια για τον Τούρκο βουλευτή, που ήθελε να σηκώσει την τουρκική σημαία σε ένα ελληνικό νησί, είπε: «Ορισμένες φορές τα κοντάρια μπαίνουν σε ευαίσθητα σημεία και δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις».

Ο Ψινάκης, τα λαμόγιακαι ο... Αγιος Βασίλης


Ο απρόβλεπτος και πληθωρικός Ηλίας Ψινάκης κρατώντας έναν Αγιο Βασίλη αγκαλιά και μια ζυγαριά με τα μάτια κλειστά (ως Θέμιδα) σε μια φωτογραφία στο Instagram λέει: «Λαμόγια και κλέφτες πάρτε τον πούλο από τον Μαραθώνα. Η ελληνική Δικαιοσύνη και ο Αγιος Βασίλης μού έκαναν το καλύτερο χριστουγενιάτικο δώρο... ΚΑΘΑΡΣΗ. Και είναι μόνο η αρχή...». Με αυτόν τον τρόπο ο δήμαρχος Μαραθώνα «χαιρέτισε» την καταδικαστική απόφαση του Γ' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου κατά πρώην δημοτικών Αρχών για οικονομικά σκάνδαλα στον δήμο.

Ο θεριακλής Γιάννης Μουζάλας

Τι φουγάρο είναι ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, δεν λέγεται. Χθες βρέθηκε στο καφενείο της Βουλής να συζητά επί μία ώρα τουλάχιστον με τον βουλευτή Ιωαννίνων Χρήστο Μαντά, κι ο ορίζοντας γύρω τους σκιάστηκε από τον καπνό του τσιγάρου. Δεν έβλεπαν... από την ομίχλη που δημιουργήθηκε. Τόσα ντέρτια πια μαζεμένα για τον υπουργό; Ή απλά είναι ακόμη ένας θεριακλής; Πάντως η συζήτηση με τον συνάδελφό του βουλευτή, που θεωρείται σκληροπυρηνικός μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ, φαινόταν να είναι σοβαρή. Ισως γι' αυτό κάπνιζε το ένα τσιγάρο πάνω στο άλλο.

(!)

Να παίρνουμε τη γατούλα μας στο μετρό ή στο τρένο, για να μη μένει μόνη στο σπίτι κι υποφέρει, προτείνουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Είκοσι έξι... από αυτούς ζήτησαν τη θεσμοθέτηση της μεταφοράς κατοικίδιων ζώων σε βαγόνια των συρμών σε ΗΣΑΠ, μετρό και τραμ! Οι βουλευτές, με πρώτο υπογράφοντα τον Γ. Κυρίτση, αναφέρουν ότι στις περισσότερες χώρες της Ε.Ε. επιτρέπεται η μεταφορά κατοικιδίων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, ενώ σε κάποιες επιβαρύνεται με ειδικό εισιτήριο ο ιδιοκτήτης τους, ανάλογα με το μέγεθός τους. Καταλαβαίνετε τώρα τη σοβαρότητα του θέματος, φαντάζομαι. Αν λοιπόν δείτε κάποιο ωραίο πρωί, που θα πηγαίνετε στον ΟΑΕΔ για το επίδομα ανεργίας, στο μετρό... μια τσίτα, έναν σκύλο ή ένα προβατάκι, να ξέρετε ότι έχει νομοθετηθεί από συριζαίους, οπότε καθίστε δίπλα και μη μιλάτε!

Keywords
Τυχαία Θέματα