Ο Αλέξανδρος Σταύρου σε ρόλο-έκπληξη στην «Παρθένα Ζωή» την ώρα που ο Χατζηγεωργίου «προβάρει» τα χακί

TV GOSSIPΟ Αλέξανδρος Σταύρου σε ρόλο-έκπληξη στην «Παρθένα Ζωή» την ώρα που ο Χατζηγεωργίου «προβάρει» τα χακίΠαρασκευή, Ιανουάριος 19, 2018 - 20:18

❱❱ Η «παλιοσειρά» και ο φαντάρος

Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου φεύγει, ο Αλέξανδρος Σταύρου έρχεται! Την ώρα που ο νεαρός ηθοποιός ο οποίος υποδύεται τον Μάκη στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή» αποχωρεί από τη σειρά, προκειμένου να υπηρετήσει το στρατιωτικό του, ο συνάδελφός του και... βετεράνος στα καθημερινά σίριαλ μπαίνει στη σειρά με ρόλο-έκπληξη!

Ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο οποίος κάνει την είσοδό του στη σειρά την επόμενη Παρασκευή, θα υποδυθεί τον Μαρκ Στάμος, έναν διάσημο Ελληνοαμερικανό φωτογράφο. Μόνο που ο Στάμος δεν είναι ένας απλός φωτογράφος που θα του προτείνουν να γίνει το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Travelfun, αλλά ο πατέρας της Ζωής (Σοφίνα Λαζαράκη).

Ετσι η εμφάνισή του στην εταιρία δεν είναι καθόλου τυχαία! Ο ίδιος γνωρίζει ένοχα μυστικά και ψέματα για το παρελθόν του Αρη, της Ζωής και όλης της οικογένειας Καλλέργη, και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και πώς θα χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες του. Πρώτη πρώτη η Σοφία Καλλέργη (Τζένη Μπότση), η μητέρα της Ζωής, που έμεινε έγκυος στα 17 της, έπειτα από έναν επιπόλαιο καλοκαιρινό έρωτα, θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της όταν θα διαπιστώσει ποιος είναι ο διάσημος φωτογράφος που εργάζεται στην ίδια εταιρία με την κόρη της.

Τα γυρίσματα

Στο μεταξύ, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου ετοιμάζεται να ντυθεί στο χακί! Αν και ο ίδιος έχει τελειώσει τα γυρίσματά του, εντούτοις από την τηλεοπτική παραγωγή θα τον δούμε να αποχωρεί τον Μάρτιο, με σκοπό να υπηρετήσει τη θητεία του.

Το ίδιο θα συμβεί και στην πραγματική του ζωή αφού -όπως αποκαλύπτει ο ηθοποιός στην «Espresso»- σε λίγο καιρό θα παρουσιαστεί στο Πεζικό: «Τον Μάρτιο θα υπηρετώ ήδη την πατρίδα, γι’ αυτό ολοκλήρωσα ήδη τα γυρίσματα τα οποία εσείς θα δείτε τότε».

Στη συνέχεια της κουβέντας μας ο Γιάννης αναφέρεται στη δυσκολία του να αποχωριστεί τη δουλειά του και τους συναδέλφους του εν μέσω της σεζόν: «Είναι δύσκολο από τη μία πλευρά, αλλά από την άλλη είναι καθήκον κάθε Ελληνα. Είναι σημαντικό να υπηρετείς τη μαμά πατρίδα, αλλά μακάρι να ήταν πιο σωστές οι διαδικασίες και στον σωστό χρόνο. Οχι όπως τώρα, που έχω δουλειές και η απουσία μου θα είναι μια σημαντική καθυστέρηση στα επαγγελματικά μου. Αλλωστε, ένας λόγος που ολοκληρώθηκε και η θεατρική δουλειά μου, ενώ θα μπορούσε να πάρει παράταση, ήταν και ο Στρατός».

Και δεν είναι μόνο οι υποχρεώσεις του στο θέατρο και στην τηλεόραση που θα πρέπει να περιμένουν. «Υπάρχουν πράγματα που... τρέχουν, όπως είναι το συγκρότημά μου, αλλά και η νουβέλα που έγραψα, με τον τίτλο “Ζιάκ η έκλειψη”» και θα κυκλοφορήσει προσεχώς από τις εκδόσεις Αnubis» αναφέρει και συνεχίζει.

«Υπάρχουν πολλές προτάσεις, όμως εγώ έδωσα προτεραιότητα στον Στρατό κι έτσι τα επαγγελματικά μου θα μείνουν στάσιμα».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα