Ο «Mr Real Estate» ντύνεται γαμπρός

SHOWBIZΟ «Mr Real Estate» ντύνεται γαμπρόςΠαρασκευή, Ιούλιος 15, 2016 - 14:22

Πάλι θα σημάνουν γαμήλιες καμπάνες στη high society. Ο γνωστός κτηματομεσίτης Θεόφιλος Τζιώτης ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός στο πλευρό της συντρόφου του Βιβιάννας Καραμανή, η οποία ασχολείται με τη μόδα, ενώ παράλληλα διαχειρίζεται brand ελληνικών προϊόντων (λάδι, ελιές και θυμαρίσιο μέλι), τα οποία διατίθενται μέσω e-shop.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Το ντοκουμέντο εντοπίσαμε χθες στη στήλη με

τα κοινωνικά της εφημερίδας «Εστία», στην οποία το χαμηλών τόνων κοσμικό ζευγάρι δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του, που θα τελεστεί το επόμενο διάστημα στο Λαγονήσι. «Ο Θεόφιλος Τζιώτης, κάτοικος Αθηνών Αττικής, γεννηθείς εις Αθήνας Αττικής, του Λεωνίδα και της Μόνικα-Μαρία, το γένος Beyer-Desimon Von Sternfels, και η Παρασκευή Χρυσοβαλάντη-Καραμανή, κάτοικος Νέας Υόρκης ΗΠΑ (New York USA), γεννηθείσα εις Νέα Υερσέη ΗΠΑ (New York, USA), του Στυλιανού και της Λεμονιάς, το γένος Τσουνάκη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει στο Λαγονήσι» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην αναγγελία.

Με τη Νατάσα

O «Mr Real Estate», όπως αποκαλούν συχνά στους κοσμικούς κύκλους τον Θεόφιλο Τζιώτη, είχε απασχολήσει έντονα τα φώτα της δημοσιότητας το 2010, εξαιτίας της τότε σχέσης του με τη Νατάσα Θεοδωρίδου. Ούτε όμως το ειδύλλιό του με τη Βιβιάννα Καραμανή πέρασε απαρατήρητο.

Η γνωριμία τους χρονολογείται το 2013, αλλά ο δεσμός τους δημοσιοποιήθηκε περίπου έναν χρόνο μετά, όταν οι δυο τους εμφανίστηκαν μαζί στα βαφτίσια του γιου της Σοφίας Καρβέλα και του Θανάση Πανουργιά.

Η Βιβιάννα ήταν εκείνη που βάφτισε τον μικρό Νικόλα και ο αγαπημένος της δεν γινόταν να μην τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

Να θυμίσουμε πως ο Θεόφιλος Τζιώτης έχει τρεις αδελφούς, μεταξύ των οποίων ο γνωστός επικοινωνιολόγος Δημήτρης Τζιώτης, πρώην συνεργάτης του ΣΥΡΙΖΑ.

Keywords
Τυχαία Θέματα