Ο 9χρονος πρωταθλητής του kickboxing, που έχει αγοράσει ιδιόκτητο σπίτι

ΚΟΣΜΟΣΟ 9χρονος πρωταθλητής του kickboxing, που έχει αγοράσει ιδιόκτητο σπίτιΠαρασκευή, Απρίλιος 14, 2017 - 15:00

Είναι μόλις 9 ετών, αλλά έχει καταφέρει εδώ και έναν χρόνο να αγοράσει το δικό του σπίτι, να κατακτήσει δεκάδες χρυσά μετάλλια και τώρα ετοιμάζεται να κάνει «απόβαση» στο Χόλιγουντ.

Ολα αυτά ο Βρετανός Τάλιερ Φορντ τα έχει καταφέρει χάρη στο ταλέντο του στο kickboxing και το πάθος του για τις πολεμικές τέχνες.

Ο 9χρονος όχι μόνο είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, πρωταθλητής Ευρώπης και Βρετανίας χωρίς να χάσει κανέναν αγώνα στην καριέρα του,

αλλά μόνο το 2016 κατέκτησε συνολικά 64 χρυσά μετάλλια σε τουρνουά kickboxing. Πρόσφατα, μάλιστα, έγινε ο νεότερος αθλητής που μπήκε στο Hall of Fame των πολεμικών τεχνών.

Αφησε το ποδόσφαιρο

Αρχισε να ασχολείται με το kickboxing το 2015, εγκαταλείποντας μια πολλά υποσχόμενη καριέρα ως ποδοσφαιριστής. Υπό τις οδηγίες του πατέρα του Αντονι Φορντ, που υπήρξε παγκόσμιος πρωταθλητής στο μποξ, γυμνάζεται καθημερινά ξυπνώντας από τις 6 το πρωί, ώστε να προλάβει να πάει στο σχολείο στην πόλη Γκρόβσεντ. Οταν αγωνίζεται μάχεται με εντυπωσιακό τρόπο καταφέρνοντας να κερδίσει πολύ πιο μεγαλόσωμους αντιπάλους του.

Η επιτυχία του Τάλιερ Φορντ είναι τέτοια, ώστε τα χρήματα που κέρδισε του επέτρεψαν σε ηλικία 8 ετών να αγοράσει σπίτι στο Μόριστον, το οποίο ενοικιάζει. Από την τεχνική του εντυπωσιάστηκε ο σκηνοθέτης Τομ Ντελμάρ, ο οποίος τον επέλεξε ως πρωταγωνιστή για την ταινία «Ying Yang» που πρόκειται να γυρίσει.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα