Νυχτοπερπατήματα για in love ζευγάρια

SHOWBIZΝυχτοπερπατήματα για in love ζευγάριαΤρίτη, Ιανουάριος 23, 2018 - 17:36

❱❱ Ο έρωτας «φυτρώνει» παντού, από τα ωραία εστιατόρια των βορείων προαστίων μέχρι τα μπουζούκια στο κέντρο της Αθήνας.

Ο φωτογραφικός φακός της «Espresso» εντόπισε τρία ζευγάρια να διασκεδάζουν και ταυτόχρονα να χαίρονται το υπέρτατο αυτό συναίσθημα, με απλά λόγια τους πετύχαμε μέσα στα...

μέλια!

Η Λένα Παπαδοπούλου και ο σύντροφός της, μουσικός παραγωγός Αλέξανδρος Τσαούσης βρέθηκαν στο νυχτερινό μαγαζί όπου τραγουδά ο Γιάννης Πλούταρχος. Η τραγουδίστρια και ο αγαπημένος της είναι μαζί 18 χρόνια κι έχουν έναν γιο, τον Γιάννη.

Ωστόσο, παραμένουν ανύπαντροι. «Πιστεύω ότι οι μεγάλοι έρωτες δεν φοράνε νυφικό, γιατί μπορεί και να χαλάσουν. Εχουμε κάνει πρόταση γάμου ο ένας στον άλλον και κάποια στιγμή έχουμε συμφωνήσει ότι θα παντρευτούμε με θρησκευτικό» είχε δηλώσει η Λένα σε παλιότερη συνέντευξή της.



Η Χρύσα Καλπάκη και ο Ιωσήφ Μαρινάκης, από την άλλη μεριά, είναι 11 χρόνια μαζί και έχουν παντρευτεί όχι μία, αλλά τρεις φορές.

Ο πρώτος γάμος τους ήταν πολιτικός και έγινε στη Νέα Υόρκη, ο δεύτερος ήταν θρησκευτικός και τελέστηκε στα Χανιά και ο τρίτος υπήρξε ιδιαίτερος και πραγματοποιήθηκε στο Μπαλί, όπου πήγαν γαμήλιο ταξίδι. Ο ηθοποιός και η γυναίκα του εθεάθησαν να διασκεδάζουν στο κέντρο όπου τραγουδά ο καλός φίλος τους Σπύρος Σπυράκος μαζί με τον Γιώργο Δασκουλίδη.



Τέλος, η Ινα Παλαμά, πρώην Playmate και νυν ευτυχισμένη σύζυγος του επιχειρηματία Δημήτρη Ρίζου, γιου της αξέχαστης τραγουδίστριας Δούκισσας, προτίμησε ένα ήρεμο δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι. Η Ινα και ο άντρας της παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο του 2016 και την ίδια μέρα βάφτισαν τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Δούκισσα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα