Ντορέττα, Σηφάκης?

SHOWBIZLOVE STORYΝτορέττα, Σηφάκης?Παρασκευή, Ιούλιος 17, 2015 - 15:42

Είναι, άραγε, η Ντορέττα Παπαδημητρίου και ο Μιχάλης Σηφάκης το νέο hot ζευγάρι του καλοκαιριού ή πρόκειται απλώς για φήμες; Τις τελευταίες εβδομάδες είναι πολλοί εκείνοι που κάνουν λόγο για ένα νέο έρωτα που ευδοκιμεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αφορά τη σέξι ηθοποιό και παρουσιάστρια του «Ελλάδα, σ' αγαπώ» και τον διεθνή τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίστηκε την περασμένη

σεζόν στον Λεβαδειακό.

Κανείς από τους δυο, βέβαια, δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει τις φήμες περί ειδυλλίου, αφού η ταλαντούχα Ντορέττα έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως δεν της αρέσει να προβάλλει την προσωπική της ζωή. Αλλωστε, όταν ήταν ζευγάρι με τον Αντίνοο Αλμπάνη ποτέ δεν μίλησε γι' αυτό (ούτε βέβαια και ο ηθοποιός), ακόμη και όταν εμφανίζονταν μαζί σε δημόσια καλέσματα, πρεμιέρες και εκδηλώσεις. Είναι για εκείνη στάση ζωής, την οποία τηρεί ευλαβικά, αφού πάνω απ' όλα προέχει η ηρεμία των δύο γιων της, του Φίλιππου και του Διονύση.

Μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή της απάντησε διπλωματικά σε ερώτηση αν όντως διατηρεί σχέση με τον Σηφάκη. «Δεν νομίζω ότι κανείς επιδιώκει να ζει μόνος στη ζωή, όσο δυνατός και αν είναι. Η ζωή είναι όμορφη όταν τη μοιράζεσαι» δήλωσε, αφήνοντας τον καθένα να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα. Πάντως, ο φωτογραφικός φακός δεν τους έχει απαθανατίσει ακόμη μαζί, αν και στις αρχές Ιουλίου βρέθηκαν αμφότεροι στη Μύκονο.

Στις 2 Ιουλίου, μάλιστα, οι παπαράτσι τούς «συνέλαβαν» να κάνουν τα μπάνια τους σε παραλία του νησιού, ωστόσο η Ντορέττα είχε ως παρέα την αδερφή της Ελίνα, ενώ ο Μιχάλης απολάμβανε τον ήλιο με τους φίλους του.

Διαβάστε επίσης: Η πάμπλουτη μπλόγκερ στου Αιγαίου τα blues

Keywords
Αναζητήσεις
σηφακης ντορετα
Τυχαία Θέματα