Νέοι καυτοί διάλογοι από τον σούπερ κοριό της ΕΥΠ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣυνομιλίες-σοκ στη δικογραφία για τα στημέναΝέοι καυτοί διάλογοι από τον σούπερ κοριό της ΕΥΠΤετάρτη, Σεπτέμβριος 10, 2014 - 12:46

Νέοι αποκαλυπτικοί διάλογοι μεγαλοπαραγόντων του ποδοσφαίρου, που έχει καταγράψει ο υπερκοριός της ΕΥΠ και οι οποίοι περιλαμβάνονται στη δικογραφία για την υπόθεση των στημένων ματς, είδαν το φως της δημοσιότητας. Μετά τον σάλο από τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες προέδρου μεγάλης ΠΑΕ με εκδότη-δημοσιογράφο σχετικά με την πολιτική ζωή της χώρας, οι αποκαλύψεις στην υπόθεση που έχει στα χέρια του ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας συνεχίζονται, με τους συνομιλούντες αυτήν τη φορά να παζαρεύουν την εξαγορά ακόμα και της ΠΑΕ ΑΕΚ. Οι εμπλεκόμενοι επιδιώκουν, όπως τουλάχιστον διαφαίνεται μέσα από τις συνομιλίες, την αγορά της ΑΕΚ, ενώ συζητούν για Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα. Ακόμα, αποκαλύπτεται διάλογος μεταξύ προφυλακισμένου (τον Ιούνιο του 2012) ποδοσφαιρικού παράγοντα και στελέχους μεγάλης ΠΑΕ για το ενδεχόμενο αποφυλάκισης του πρώτου και αγωνιούν για το ύψος της εγγύησης.

Στις 27/06/12, ώρα 23.55, συνομιλεί στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ (Α) με αντιπρόεδρο ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης (Γ):

Γ: Λοιπόν, άκου δύο πράγματα. Πρώτον, αυτός ο π... των Ιωαννίνων που λέγαμε, θυμάσαι;

A: Ναι.

Γ: Εχω έναν τύπο που δούλευε για εμένα και τώρα δουλεύει στα Γιάννενα και μου είπε ότι ψαχνόταν αυτός να βάλει ένα Χαλκιδαίο στην ομάδα. Μου λέει ο δικός μου «γιατί δεν πας να του μιλήσεις, να του ζητήσεις το management;»

A: Ναι.

Γ: Και του έχει πει αυτός και θέλει να μου μιλήσει. Να πάω να τον δω ή να το πω στον Βαγγέλη και να μην πάω;

Α: Εεε;

Γ: Καταρχήν, δεν θα αναφέρουμε για Βαγγέληδες και τέτοια.

Α: Εγώ πιστεύω ότι πρέπει να τον δεις.

Γ: Εντάξει, θα πάω, συζητάω, το βλέπουμε και τέτοια.

Α: Ναι.

Γ: Αυτός μου είπε ότι έχει άνοιγμα στο ένα εκατομμύριο με ένα διακόσια.

Α: Ναι.

Γ: Ωραία. Πες του όμως ότι θα πάω να τον δω, κατάλαβες;

Στις 10/05/12, ώρα 11.48, εισερχόμενο SMS σε πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ από συνεργάτη του: «Κανόνισε να βρεθούμε σήμερα ή αύριο, να δούμε τι θα γίνει με τον λογαριασμό σου. Οταν όμως αναλάβω την ΑΕΚ, θα με αφήνεις και εμένα καμία πού και πού. Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται με mail, SMS ή τηλέφωνα».

Την 01/06/12, ώρα 21.36, στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ (Α) συνομιλεί με συνεργάτη του (Ν):

Ν: Ο Αργύρης μπορεί να πάρει και Α' Εθνική ομάδα, έτσι; Α' Εθνική. Τον Πανιώνιο, την ΑΕΚ. Πόσα χρωστάει η ΑΕΚ, 50 εκατομμύρια; Αμα ήταν ΑΕΚτζής, έτσι; Μπορούσε να την πάρει την ΑΕΚ.

Α: Γιατί δεν παίρνει τον Πανιώνιο;

N: Οχι, μωρέ, εντάξει. Δεν είναι τρελός με το ποδόσφαιρο.

A: Εάν πάρει τον Πανιώνιο, 1,5 εκατομμύριο τον χρόνο θέλει.

Στις 21/06/12 εισερχόμενο SMS από πρώην πρόεδρο ΕΠΟ σε πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ (Β): «Κύριε πρόεδρε, προφανώς από λάθος πληροφόρηση σας αναφέρω ότι ασχολήθηκα με την υπόθεση Γαζώρου, με τη Νίκη Βόλου. Σας δηλώνω ότι ουδεμία σχέση έχω με την υπόθεση, ούτε ασχολήθηκα, ούτε με ενδιέφερε να ασχοληθώ. Παραμένω πάντα στη διάθεσή σας».

Στις 11/06/12, ώρα 9.35, συνομιλία προφυλακισμένου ποδοσφαιρικού παράγοντα (Μ) με στέλεχος μεγάλης ΠΑΕ (Α):

Μ: Υπάρχει ενδεχόμενο να βγει σήμερα η απόφαση.

A: Ναι.

M: Και υπάρχει και μεγάλο ενδεχόμενο την εγγύηση που μου έχουν βάλει να τη ζητάν επιτόπου. Να μη δώσουν προθεσμία. Σε αυτή την περίπτωση ενεργοποίησε τον φίλο μας να βρει έναν άνθρωπο.

A: Ναι.

M: Πρέπει να βρει τον κατάλληλο άνθρωπο που θα πάει να τα βάλει στο όνομά του.

Α: Ωραία.

M: Ενεργοποιηθείτε.

Α: Πόσο είναι η εγγύηση;

Μ: Δεν ξέρω πόσο θα βάλουν, ρε παιδί μου. Μπορεί να βάλουν 150, 200, 300, ξέρω εγώ;

A: Πρέπει να τα έχεις μαζί σου εκείνη την ώρα;

Μ: Ναι, με το που θα βγει η απόφαση να κατατεθούν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Αλλά βρείτε το όνομα εμπιστοσύνης που θα τα καταθέσει στο όνομά του για λογαριασμό δικό μου.

Λίγο αργότερα επικοινωνούν ξανά...

Μ: Την έχουμε την επιταγή;

A: Οχι ακόμα.

Μ: Πότε, ξέρουμε;

A: Δεν ξέρω, δεν ξέρω ακόμα. Μέχρι τι ώρα πρέπει να την έχουμε;

M: Πρέπει μέχρι τις 13.30 ένα μηχανάκι αν μπορεί να πάει Παρακαταθηκών και Δανείων, να γυρίσω να πάω Ευελπίδων και μετά για το αποφυλακιστήριο. Να προλάβουμε, αδελφέ. Κίνησε γη και ουρανό.

Νέα συνομιλία λίγο αργότερα...

Μ: Ρε συ, μίλησες με τον ίδιο και σου είπε ότι δεν έχει τη δυνατότητα αυτή;

Α: Ναι. Πώς θα τα βρει τώρα;

Μ: Δεν το ξέρω αυτό, ρε συ αδελφέ. Εγώ αν βγω μισή ώρα έξω, μπορώ να βρω ένα εκατομμύριο και δεν μπορεί να βρει αυτός τριακόσια χιλιάρικα; Από πέντε φίλους, αδελφάκι μου.

Α: Εντάξει, μην αγχώνεσαι.

Μ: Εγώ είμαι μέσα ένα χρόνο, ρε μάγκα, και τώρα μου λένε «βγες έξω» και καθόμαστε μέσα τώρα για τριακόσια χιλιάρικα;

Α: Δεν το περιμέναμε αυτό το πράγμα. Ο άνθρωπος τρελάθηκε, μόλις του το είπα. Αφού μου λέει ότι ξέρεις ότι δεν έχω εδώ πέρα.

Μ: Βρες τα, ρε αδελφάκι μου.

Α: Αυτό κοιτάμε.

Μ: Τρελαίνομαι, ξέρεις, είναι ντροπή αυτό το πράγμα. Αλλιώς αφήστε με μέσα, ρε μάγκες!

Την επομένη το πρόβλημα λύθηκε και ο παράγοντας αποφυλακίστηκε.

Στις 28/06/12 πρόεδρος μεγάλης ΠΑΕ συνομιλεί με δικηγόρο (Μ).

Β: Ελα.

Μ: Ελα, ρε, μπλόκαρε το μυαλό μας. Αφού είχαμε το δικόγραφο. Ο Γ. είναι περιβάλλον του .... Ηταν όμως αυτός που ήταν και στην τριμελή, που ήταν λίγο αρνητικός απέναντί μας, τότε στην αναστολή. Ζαμανφού τύπος, έχει σπίτι στην Πέτρα της Μυτιλήνης, έχω μάθει είναι περιβάλλον Μπάμπη. Πάντως και πρόεδρος αν δεν αλλάξει τώρα, 30/06 μεθαύριο, ο Κ., αυτός είναι Κερκυραίος. Η βασική δουλειά είναι ο εισηγητής, τώρα εμείς θα τσεκάρουμε αύριο αν συνταξιοδοτούνται 30/06. Πάντως είναι περιβάλλον... Από κανένα δύο πρόχειρα σκαναρίσματα.

B: Πώς σου φάνηκε ο Χ.;

Μ: Τέλος πάντων, θα τα πούμε από κοντά.

Keywords
Τυχαία Θέματα