Νέες εχθροπραξίες στον πόλεμο του εφοπλιστή Κούστα με την πρώην σύζυγό του

SHOWBIZΚούστας VS ΓιαννικοπούλουΝέες εχθροπραξίες στον πόλεμο του εφοπλιστή Κούστα με την πρώην σύζυγό τουΠαρασκευή, Οκτώβριος 13, 2017 - 17:39

❱❱ Αναβλήθηκε η εκδίκαση της μήνυσης της Σοφίας Γιαννικοπούλου που έχει υποβάλει σε βάρος του εφοπλιστή και πρώην συζύγου της για βιαιοπραγία

Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Γενέθλια στα… δικαστήρια θα κάνει τον προσεχή Μάρτιο η πρώην ηθοποιός Σοφία Γιαννικοπούλου, καθώς η πολυμέτωπη δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Κούστα συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Χθες αναβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

της Αθήνας η εκδίκαση της μήνυσης που έχει υποβάλει σε βάρος του εφοπλιστή, τον οποίο κατηγορεί για βιαιοπραγία, και μάλιστα μπροστά στα μάτια της μίας κόρης τους!

Η Σοφία Γιαννικοπούλου πέρασε νωρίς το πρωί το κατώφλι της Ευελπίδων συνοδευόμενη από τη δικηγόρο της και προετοιμασμένη για ακόμη ένα… «θερμό» επεισόδιο στον «πόλεμο των Κούστα»! Ωστόσο, η πλευρά του εφοπλιστή -ο οποίος δεν προσήλθε στο δικαστήριο, αλλά εκπροσωπήθηκε- ζήτησε αναβολή λόγω κωλύματος του συνηγόρου, αίτημα που έγινε δεκτό από την έδρα. Βγαίνοντας από την αίθουσα, η πρώην σύζυγος του Γιάννη Κούστα σχολίασε πως η δίκη θα γίνει στα γενέθλιά της, χωρίς ωστόσο να προδικάζει αν η σύμπτωση θα της φέρει και… δώρο!

Η πρώην ηθοποιός είχε καταθέσει μήνυση σε βάρος του εφοπλιστή στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας στις 7 Δεκεμβρίου 2012, λίγους μόλις μήνες μετά την απόφαση να μη συνεχίσουν τον κοινό τους βίο. Η καταγγελία της είχε οδηγήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης στον Γιάννη Κούστα για πρόκληση ενδοοικογενειακής βίας και σωματικής βλάβης, τελεσθείσας ενώπιον ανήλικου μέλους της οικογένειας και ενδοοικογενειακή απειλή. Τότε, η Σοφία Γιαννικοπούλου είχε υποστηρίξει πως σε μια συζήτηση που είχε το κάποτε αγαπημένο ζευγάρι ανέβηκαν οι τόνοι και ο Κούστας τη χτύπησε, με αποτέλεσμα να της προκαλέσει κάκωση στον αυχένα. Μάλιστα, όπως υποστηρίζει η ίδια, οι γιατροί που την εξέτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο «Αγιος Παντελεήμονας» στη Νίκαια τής τοποθέτησαν αυχενικό κολάρο.

Ομως, το δικαστικό θρίλερ με πρωταγωνιστές τον ισχυρό άνδρα της ναυτιλίας και τη δεύτερη σύζυγό του, που μετρά ήδη μια 5ετία, δεν εξαντλείται στις αίθουσες της ποινικής δικαιοσύνης. Το πολύκροτο διαζύγιό τους έπειτα από 18 χρόνια κοινού βίου διαδέχθηκε ένας ανελέητος πόλεμος με εκατέρωθεν αγωγές και ασφαλιστικά μέτρα για την επίλυση των οικονομικών διαφορών τους. Ο 61χρονος σήμερα Γιάννης Κούστας και η πρωταγωνίστρια σε βιντεοταινίες των 90s έχουν διασταυρώσει πολλές φορές τα ξίφη τους για την περιουσία αλλά και το ύψος της διατροφής, με τον εφοπλιστή να κατηγορεί τη Σοφία Γιαννικοπούλου για υπέρογκες απαιτήσεις και σπατάλες και εκείνη να ανταπαντά ότι ζητά τα χρήματα για τις ανάγκες των παιδιών τους.

Πάντως, με απόφαση που εξέδωσε το περασμένο καλοκαίρι, το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας υποχρεώνει τον εφοπλιστή να καταβάλλει μηνιαία διατροφή συνολικού ύψους 20.500 ευρώ στην πρώην σύζυγο και στα δύο ανήλικα κορίτσια τους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα