Νέα συμμορία ληστών των χρηματοκιβωτίων χτύπησε στον Κολωνό!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝέα συμμορία ληστών των χρηματοκιβωτίων χτύπησε στον Κολωνό!Δευτέρα, Ιούλιος 17, 2017 - 10:16

Μιμητές φαίνεται ότι βρήκαν οι περιβόητοι «ληστές των χρηματοκιβωτίων», καθώς νέα συμμορία, που αντέγραψε τη μεθοδολογία και τον τρόπο δράση τους, εισέβαλε χθες λίγο μετά τις 03.30 τα ξημερώματα σε εταιρία στην οδό Σπύρου Πάτση στον Κολωνό και άρπαξε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έξι άτομα με καλυμμένα τα

πρόσωπα, αφού πήδηξαν την περίφραξη της εταιρίας, ακινητοποίησαν τον φύλακα και ανέβηκαν στον πρώτο όροφο του κτιρίου, όπου βρισκόταν το χρηματοκιβώτιο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν και ένα κλαρκ, ώστε να μεταφέρουν το χρηματοκιβώτιο στο φορτηγό με το οποίο είχαν φτάσει στο σημείο. Μερικές ώρες αργότερα το φορτηγό βρέθηκε καμένο στα Νεόκτιστα του Ασπροπύργου. Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας δήλωσε στους αστυνομικούς πως στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν 500.000 ευρώ σε μετρητά. Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της εταιρίας.

Υπενθυμίζεται ότι τα περισσότερα μέλη της σπείρας των «ληστών των χρηματοκιβωτίων» συνελήφθησαν τον περασμένο Μάιο έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας, που έκανε «ντου» στον αρραβώνα ενός εκ των ηγετικών μελών. Μέχρι σήμερα έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον 145 ληστείες και διαρρήξεις που έχουν διαπράξει κυρίως σε βάρος εταιριών αλλά και σε σπίτια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα