Νέα ακραία φαινόμενα με τη Σελήνη του Ποσειδώνα

COVER STORYΑν τα χιόνια του 2004 «έριξαν» τον Σημίτη και οι φωτιές του 2007 τον Καραμανλή, οι πλημμύρες θα βουλιάξουν τον ΤσίπραΝέα ακραία φαινόμενα με τη Σελήνη του ΠοσειδώναΣάββατο, Νοέμβριος 18, 2017 - 16:30

❱❱ Οι αστρολογικές προβλέψεις της Δήμητρας Παπανικολοπούλου, με κορύφωση την πανσέληνο στις 3 Δεκεμβρίου, προκαλούν δέος

Από τον
Θάνο Μακρογαμβράκη

Την ανησυχητική προειδοποίηση ότι τα φονικά καιρικά φαινόμενα θα συνεχιστούν ως τις αρχές Δεκεμβρίου κάνει η πολιτική αστρολόγος Δήμητρα Παπανικολοπούλου, μετά την επιβεβαίωση της πρόβλεψής της για τον εφιάλτη

των πλημμυρών που είχε δημοσιευτεί στις 20 Οκτωβρίου στην «Espresso» με τίτλο «Οι 365 ημέρες της φωτιάς».

Η εκπρόσωπος της American Federation of Astrologers μελετά εκ νέου το πλανητικό σκηνικό και οι αποκαλύψεις των άστρων για όσα ακολουθούν προκαλούν δέος: «Αυτό που ζήσαμε είναι μόνο η αρχή. Η σημερινή νέα σελήνη, γνωστή και ως Σελήνη του Ποσειδώνα, θα φέρει μια καινούργια σειρά από ακραία καιρικά φαινόμενα που θα ταλαιπωρήσουν ξανά τη χώρα, ενώ η κατάσταση με τον καιρό δείχνει να κορυφώνεται στις αρχές του άλλου μήνα, με την πανσέληνο στις 3 Δεκεμβρίου.

Ως τότε, όμως, ο Κρόνος, που εγκαταλείπει σιγά σιγά τον Τοξότη, θα διψάει για δικαιοσύνη, όπως και οι 16 νεκροί της Δυτικής Αττικής, που φοβάμαι πως θα αυξηθούν αριθμητικά με τους αγνοουμένους...»

Σύμφωνα με τη Δήμητρα Παπανικολοπούλου, όσα βιώνει αυτές τις ημέρες η χώρα σχετίζονται με τις εκλείψεις του καλοκαιριού και το «σούπερ φεγγάρι» του Νοεμβρίου: «Αν και έχουμε επιστήσει πολλές φορές την προσοχή σε δημοσιεύματα για τις “εκρήξεις” του καιρού, ωστόσο κανένας δεν μπορεί να υπολογίσει το μέγεθος της τραγωδίας.

Γι’ αυτό έρχεται η αυριανή νέα σελήνη ή Σελήνη του Ποσειδώνα, σε συνδυασμό με τις πλανητικές όψεις που δημιουργούνται, προκειμένου να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους. Πλανητικά, έχουμε μια πραγματική συνάντηση τιτάνων, καθώς έχουμε τέσσερις πλανήτες στο βίαιο ζώδιο του Σκορπιού, την Αφροδίτη και τον Δία σε σύνοδο, τον Ηλιο και τη Σελήνη σε σύνοδο, ενώ ταυτόχρονα έχει ενεργοποιηθεί και το τετράγωνο Αρη - Πλούτωνα.

Αυτό θα προκαλέσει ισχυρή ψυχολογική πίεση στην κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον μαινόμενο Τίγρη και πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, που θα κληθεί προ των ευθυνών του, όπως και η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου από το ζώδιο του Σκορπιού. Αν τα χιόνια που έπληξαν τη χώρα το 2004 έριξαν πολιτικά τον Κώστα Σημίτη και οι καταστροφικές φωτιές του 2007 τον Κώστα Καραμανλή, τότε θα τολμήσω να πω αστρολογικά οι πλημμύρες θα ρίξουν “μπαμ και κάτω” την κυβέρνηση, καθώς ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση. Μια αντίστροφη μέτρηση που θα προέλθει από τον εσωτερικό της πυρήνα».

Οι ραγδαίες εξελίξεις θα προκαλέσουν, τόσο πολιτικά όσο και κοινωνικά, μια νέα κατάσταση, η οποία θα φέρει σταδιακά τη νέα εποχή: «Η εκδίκηση, ο αγώνας για επιβίωση και για νέες ιδέες, οι κοινωνικές εκρήξεις θα είναι λίγα από τα χαρακτηριστικά όσων θα συμβούν.

Από εκεί και πέρα, η χώρα θα βιώσει μια περίοδο λιμού, ξαφνικές χρηματιστηριακές απώλειες, κομματικές διαφωνίες. Θα επηρεαστούν οι πρεσβείες, η διεθνής διπλωματία, οι φανεροί και οι κρυφοί εχθροί της χώρας. Το επόμενο διάστημα πολλά σημεία του πλανήτη θα βιώσουν τρομοκρατικά χτυπήματα».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα