Μυστήριο με τον θάνατο 47χρονου καπετάνιου στη Σκόπελο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜυστήριο με τον θάνατο 47χρονου καπετάνιου στη ΣκόπελοΤρίτη, Ιούνιος 30, 2015 - 15:19

Την ώρα που περίμεναν στην ουρά του ΑΤΜ έμαθαν οι συγγενείς του 47χρονου καπετάνιου Γιάννη Τσιμπογιάννη την τραγική είδηση ότι ο άτυχος πατέρας δύο παιδιών είχε βρεθεί νεκρός στον βυθό της θαλάσσιας περιοχής Δρακιώτη, στη Σκόπελο.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Υπό άγνωστες ως τώρα συνθήκες, το άψυχο σώμα του κυβερνήτη του Flying Cat

στη γραμμή Βόλου - Βόρειων Σποράδων εντοπίστηκε από δύτη σε βάθος πέντε μέτρων και «φως» στα αίτια του μυστηριώδους θανάτου του αναμένεται να ρίξει η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο άτυχος 47χρονος επρόκειτο στις 14.00 του Σαββάτου να αντικαταστήσει έναν συνάδελφό του στο Flying Cat προκειμένου να εκτελέσει το δρομολόγιο προς Αγιο Κωνσταντίνο. Ομως δεν εμφανίστηκε ποτέ. Οι οικείοι του γνώριζαν ότι το πρωί εκείνης της ημέρας θα πήγαινε για ψάρεμα κι έτσι κινητοποίησαν αμέσως τη Λιμενική Αρχή Σκοπέλου που άρχισε έρευνες από ξηράς με περιπολικό και από θαλάσσης με το σκάφος «Δάφνη». Παράλληλα ενεργοποιήθηκαν ιδιώτες δύτες, ένας από τους οποίους εντόπισε τον 47χρονο σε απόσταση δέκα μέτρων από την ακτή.

Προανάκριση

Κανείς δεν μπόρεσε να εξηγήσει τι είχε συμβεί και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Το πτώμα του καπετάνιου μεταφέρθηκε στο λιμάνι του νησιού των Σποράδων και από εκεί στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου για τη νεκροτομή. Την προανάκριση διενεργεί το Α' Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου του Λιμεναρχείου Σκιάθου.

Ο Γιάννης Τσιμπογιάννης, που ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών, ήταν πολύ αγαπητός στη Σκόπελο, γι' αυτό η είδηση του θανάτου του σόκαρε τους κατοίκους του νησιού. Κανένας δεν είναι σε θέση να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη στον άτυχο 47χρονο. Αυτό που λένε όλοι είναι ότι αγαπούσε πολύ τη θάλασσα και όταν δεν ταξίδευε, έκανε το αγαπημένο του χόμπι που δεν ήταν άλλο από το ψάρεμα. Τις ελεύθερες ώρες του ο 47χρονος έπαιρνε τη βάρκα του και έβγαινε στα ανοιχτά για να ψαρέψει.

Keywords
Τυχαία Θέματα