Μυστικός γάμος εδώ και έξι χρόνια (!) για Αμπράμοβιτς - Ζούκοβα

SHOWBIZΜυστικός γάμος εδώ και έξι χρόνια (!) για Αμπράμοβιτς - ΖούκοβαΠαρασκευή, Ιανουάριος 30, 2015 - 17:08

Ολοι την αποκαλούσαν «σύντροφό» του, και εκείνος απλώς χαμογελούσε συγκαταβατικά ή το άφηνε ασχολίαστο. Ουδείς είχε σκεφτεί πως πίσω από το χαμόγελο του Ρομάν Αμπράμοβιτς δεν υπήρχε κανενός είδους αμηχανία. Απλώς ο Ρώσος μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της Τσέλσι, δεν ήθελε να αποκαλυφτεί το μεγάλο μυστικό του. Ομως τώρα, απ' ό,τι φαίνεται, ήρθε η ώρα. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ντάσα Ζούκοβα, χωρίς μάλιστα

να πει ούτε λέξη.


Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στο ένθετο περιοδικό της εφημερίδας «Wall Street Journal» αναφέρεται -σε μια φράση- ότι η Ρωσίδα καλλονή έχει παντρευτεί με τον Αμπράμοβιτς εδώ και έξι χρόνια και ο γάμος τους έγινε σε μυστική τοποθεσία. Αμπράμοβιτς και Ζούκοβα συναντήθηκαν πρώτη φορά το 2005, παντρεύτηκαν λίγα χρόνια αργότερα και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

Δημοσίευμα

Η εν λόγω αναφορά του δημοσιεύματος θεωρείται ότι είχε την έγκριση της Ντάσα Ζούκοβα, η οποία δεν θέλησε να μπει σε λεπτομέρειες για τον γάμο. Η γεννημένη στη Μόσχα Ζούκοβα, συλλέκτρια έργων τέχνης και διευθύντρια του περιοδικού «Garage», γνώρισε τον Ρομάν Αμπράμοβιτς σε πρωτοχρονιάτικο πάρτι το 2005, το οποίο έδωσε ο πατέρας της, μεγιστάνας στον χώρο των πετρελαίων. Οι γονείς της χώρισαν όταν εκείνη ήταν τριών ετών και μετακόμισε στις ΗΠΑ με τη μητέρα της όταν έγινε δέκα.

Σπούδασε σε ακριβό εβραϊκό σχολείο στην Καλιφόρνια και αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, προτού επιστρέψει στη Μόσχα και αργότερα μετακομίσει στο Λονδίνο. Προτού γνωρίσει τον Αμπράμοβιτς, είχε σχέση με τον τενίστα Μαράτ Σάφιν. Οταν γνωρίστηκαν με τον Ρώσο μεγιστάνα εκείνος είχε κάνει ήδη δύο γάμους, έναν το 1988 με την Ολγκα Γιούρεβνα Λίσοβα και τον δεύτερο το 1991 με την αεροσυνοδό Ιρίνα Βιατσεσλαβοβνα Μαλαντίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα