Μυστική βάφτιση για τον εγγονό της Βίσση

16:51 1/9/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΜυστική βάφτιση για τον εγγονό της ΒίσσηΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 1, 2017 - 16:51

❱❱ Τρεις νονοί για τον μικρό Νέστορα της Σοφίας Καρβέλα

Υπό άκρα μυστικότητα και μακριά από τους φωτογραφικούς φακούς και τις κάμερες η Σοφία Καρβέλα και ο Θανάσης Πανουργιάς βάφτισαν προχθές το απόγευμα τον δεύτερο γιο τους στην Κηφισιά.

Ο μικρός πήρε το όνομα Νέστορας, όπως έλεγαν τον παππού της Σοφίας και πατέρα της Αννας Βίσση. Οπως αποκάλυψε η ίδια η μαμά, η απόφαση να κάνουν τη βάφτιση ελήφθη τελευταία στιγμή. Ο Νέστορας, πάντως, είχε τρεις νονούς (μεταξύ αυτών ήταν και ο

Ρώσος επιχειρηματίας Αλιόσα Γκρίσιν).

Φυσικά, από αυτή τη σημαντική στιγμή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ευτυχείς παππούδες Νίκος Καρβέλας και Αννα Βίσση, οι οποίοι καμάρωναν τα εγγονάκια τους, τον νεοφώτιστο αλλά και τον μεγάλο αδερφό του Νίκο, τον οποίο η Σοφία αποκαλεί χαϊδευτικά Νινίκο.

Ο συνθέτης και η τραγουδίστρια δεν έφυγαν λεπτό από το πλευρό της κόρης τους και, μάλιστα, ήταν δίπλα της όταν οι νονοί διάβαζαν το «Πιστεύω».

Μετά το μυστήριο, η οικογένεια και λίγοι καλοί φίλοι -ανάμεσά τους και ο Πέτρος Κωστόπουλος- έφαγαν σε γνωστό μαγαζί της περιοχής.

Διακοπές

Η Σοφία και οι γιοι της βρίσκονται στην Ελλάδα από τις αρχές Αυγούστου και μάλιστα πριν από λίγες μέρες έκαναν διακοπές στη Μύκονο παρέα με τη γιαγιά Αννα αλλά και τη Βέρα Μπούφη, κόρη της Νίκης Βίσση. Ετσι, με αυτή την ευκαιρία, η νεαρή μαμά αποφάσισε να βαφτίσει τον μικρό, ο οποίος μαζί με τον Νίκο πρωταγωνιστούν στις αναρτήσεις που κάνει η Σοφία στο Instagram. Θυμίζουμε ότι η βάφτιση του πρωτότοκου γιου της είχε προβληθεί ιδιαίτερα από τα ΜΜΕ, ενώ του Νέστορα έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τις επόμενες μέρες η Καρβέλα και τα παιδάκια της θα επιστρέψουν στη Νέα Υόρκη.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα