Μύκονος: Hλιος, θάλασσα και κούκλες

SHOWBIZΜύκονος: Hλιος, θάλασσα και κούκλεςΤετάρτη, Αύγουστος 16, 2017 - 14:24

Το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής της περνάει φέτος η Μαλού. Η γνωστή τραγουδίστρια, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της και περιμένει αγοράκι, «συνελήφθη» από τους paparazzi σε κοσμική πλαζ του νησιού μαζί με τον σύντροφό της Χουάν Ροντρίγκεζ.

Το ειδύλλιο του ζευγαριού έγινε γνωστό το προηγούμενο καλοκαίρι, ενώ την είδηση της εγκυμοσύνης της Μαλού (σ.σ.: το πραγματικό της όνομα είναι Μαρία Κυριακοπούλου) αποκάλυψε πρώτη η «Espresso» τον περασμένο Μάιο.

Η τραγουδίστρια και ο Κουβανός αγαπημένος της, ο οποίος ασχολείται με το μόντελινγκ, το πόλο και τις δημόσιες σχέσεις σε μαγαζιά της Μυκόνου, έχουν ετοιμάσει ήδη το μπλε παιδικό δωμάτιο και περιμένουν την άφιξη του «πελαργού» στο σπιτικό τους.

Στο νησί των ανέμων, που είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της, επέστρεψε ακόμη μία χρονιά το διεθνούς φήμης μοντέλο Κατερίνα Σικινιώτη. Η Ελληνοπορτογαλέζα καλλονή, που στέφθηκε Μις Πορτογαλία 2013 και Μις 7 Ηπείρων το 2014, δεν σταματά να ανεβάζει φωτογραφίες της από τον Πάνορμο και τη Μικρή Βενετία, συγκεντρώνοντας κολακευτικά σχόλια από τους followers.

Στο Καλό Λιβάδι, από την άλλη μεριά, εντοπίσαμε τη Νεσχάν Μουλαζίμ, μία από τις πιο πιστές fans του κυκλαδίτικου προορισμού. Το γνωστό μοντέλο εθεάθη να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το ήδη εξωτικό μαύρισμά της.

Στην κοσμοπολίτικη Μύκονο βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες και η Ευγενία Μανωλίδου, η οποία ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες της με φόντο το απέραντο γαλάζιο, παρακαλώντας να κοπάσει ο αέρας. Μαζί με την «Μπουμπούκα» του επισκέφθηκε το νησί και ο σύζυγός της, αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης.

Στα εγκαίνια

Ο τελευταίος έδωσε το «παρών» στα εγκαίνια του πρώτου ενημερωτικού και ψυχαγωγικού κέντρου του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Safe Water Sports», στο Καλό Λιβάδι, τρία χρόνια μετά τον θάνατο του 10χρονου Μιχαήλ Πασχαλάκη, ο οποίος έχασε τη ζωή του άδικα κάνοντας tubes.

Στόχος του κέντρου -δημιουργήθηκε από τον πατέρα του άτυχου παιδιού- είναι να μάθουν τα παιδιά παίζοντας τι πρέπει να προσέχουν για να απολαμβάνουν με ασφάλεια τη θάλασσα και τα water sports.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα