«Μετά το Survivor χτυπούν τα τηλέφωνα για δουλειές»

SHOWBIZΗ Ειρήνη Αϊνατζόγλου μιλάει για όσα έζησε στο παιχνίδι«Μετά το Survivor χτυπούν τα τηλέφωνα για δουλειές»Τρίτη, Μάρτιος 28, 2017 - 16:30

Η πρώτη «Μαχήτρια» που έφυγε από τον Αγιο Δομίνικο έχει επιστρέψει πλέον στην καθημερινότητά της, αφήνοντας όμως πίσω της ένα κομμάτι του εαυτού της!

Από τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ
Φωτό: ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΗΝΑΣ

Η Ειρήνη Αϊνατζόγλου εξομολογείται στην «Espresso» πόσο της έχει λείψει η δίδυμη αδελφή της Ελισάβετ, που συνεχίζει στο ριάλιτι, πιστεύει ότι νικητής πρέπει να βγει

ή ο Μάριος ή ο Αγγελόπουλος, ενώ μας συστήνει τους γονείς της και εξηγεί γιατί δεν βλέπουν το παιχνίδι στην τηλεόραση.

«Η μητέρα μου δεν έβλεπε και δεν βλέπει “Survivor”. Δεν άντεχε να βλέπει την αδελφή μου κι εμένα να μην έχουμε να φάμε. Και μέχρι σήμερα δεν παρακολουθεί την Ελισάβετ. Μας έχει πει μόνο, όταν κερδίζουν οι “Μαχητές”, να της βάζουμε στο webtv το επεισόδιο να βλέπει την κόρη της να τρώει. Ο πατέρας μου, την περασμένη Τρίτη που κέρδισαν οι “Μαχητές” και έφαγαν τη χωριάτικη σαλάτα με το ψωμί, φώναζε στην Ελισάβετ: “Φάε, πουλάκι μου, φάε να χορτάσεις”! Εγινε γλέντι στην οικογένεια. Ως δίδυμη διαισθάνομαι την αδελφή μου, αν και είναι μίλια μακριά. Νιώθω ότι είναι δυνατή, αλλά μπήκε 53 κιλά στο παιχνίδι. Πλέον έχω να τη δω και να επικοινωνήσω μαζί της έναν μήνα. Εγώ μπήκα 48 κιλά και μέσα σε 20 ημέρες έφτασα 44! Εκεί που αναμετρήθηκα με τις δυνάμεις μου ήταν όταν για τέσσερις μέρες δεν είχα φάει τίποτα. Πραγματικά, η πείνα με έκανε να εκτιμήσω φαγητά που δεν έτρωγα στην Ελλάδα. Τώρα τρώω τα πάντα» αναφέρει στην «Espresso» η κοπέλα με τα γατίσια μάτια που μαγνητίζουν και την περιγραφή που κρύβει πολλή αλήθεια και πολλή αγάπη... Στοιχείο που χαρακτηρίζει ολόκληρη την οικογένεια.

Η συνάντησή μας με την Ειρήνη Αϊνατζόγλου έγινε στο φιλόξενο σπίτι της στο Ολυμπιακό Χωριό, με τη μεγαλύτερη αδελφή της, τη Μαρία, καθηγήτρια αγγλικών, να μας υποδέχεται με τα δυο σκυλάκια τους. Πρόκειται για δύο αδέσποτα, τη Χαρά και τη Μίλα, τα οποία πλέον χαίρονται την αγάπη της επταμελούς οικογένειας. Η Ειρήνη έχει ακόμα δύο αδελφούς, τον Αδάμ και τον Ιωακείμ, οι οποίοι ασχολούνται με την Πληροφορική. Ωστόσο η μεγάλη της αδυναμία είναι η δίδυμη αδελφή της, η Ελισάβετ, γνωστή και ως «Εξολοθρευτής» στο παιχνίδι, αφού είναι σχεδόν πάντα προτεινόμενη προς αποχώρηση αλλά τελικά δεν φεύγει!

Η τρελή επιθυμία

«Με την Ελισάβετ κάνουμε τα πάντα μαζί από μικρές. Φωτογραφίσεις ως μοντέλα, περάσαμε και οι δυο στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής, πήραμε μέρος σε σειρές και σε βιντεοκλίπ. Η Eλισάβετ είχε τρελή επιθυμία να πάει στο “Survivor” και είχε κάνει ηλεκτρονική αίτηση. Οταν την κάλεσαν για το πρώτο κάστινγκ, πήγα κι εγώ μαζί της για παρέα και τελικά βρεθήκαμε και οι δύο να ταξιδεύουμε για το νησί» αποκαλύπτει η Ειρήνη και συμπληρώνει:

«Στον Αγιο Δομίνικο, στις γυναίκες μάς μοίρασαν ξυραφάκια -θα ήταν και αντιαισθητικό να μας βλέπατε με τρίχες- και σερβιέτες. Δεν είχαμε αντηλιακό και πολλοί έκαναν εγκαύματα με φουσκάλες. Μπάνιο κάναμε στη θάλασσα και δεν είχαμε πετσέτες. Οταν έφυγα από το παιχνίδι, με ρώτησαν αν ήθελα να κάνω ένα ωραίο μπάνιο με αφρόλουτρο ή να φάω. Επέλεξα να φάω, αφού πίστευα ότι με τους κόμπους που είχα στα μαλλιά, λόγω έλλειψης σαμπουάν και κρέμας, θα τα έκοβα επιστρέφοντας στην Ελλάδα. Ευτυχώς τα έσωσα! Θυμάμαι, όταν βγήκα από το παιχνίδι, ήταν μεσημέρι και έβλεπα έναν γύρο από κρέας να γυρίζει στη σούβλα. Είδα τον μπουφέ. Ετρωγα ταυτόχρονα μακαρόνια, ρύζι, κρέας και μετά στο καπάκι και γλυκά. Δεν έπαθα τίποτα. Οταν είσαι τόσες μέρες με καρύδες, νερό με ένα δάχτυλο ρύζι, νερό με μια φλούδα πατάτες, πώς να αγωνιστείς;»

Η ίδια μιλά χωρίς ενδοιασμό και για άλλους παίκτες του παιχνιδιού: «Για μένα αυτοί που είναι γεννημένοι γι’ αυτό το παιχνίδι είναι ο Μάριος και ο Αγγελόπουλος. Αυτούς θέλω να δω και στον τελικό! Πάντως, το θετικό είναι ότι έπειτα από αυτό το παιχνίδι χτυπούν τα τηλέφωνα για δουλειές. Και μακάρι να υπάρξουν προτάσεις για να αγοράσω σιγά σιγά ένα αυτοκινητάκι (γέλια)».

Ο ηθοποιός μπαμπάς και η γνωριμία με τον Βέγγο!

Η Ειρήνη και η Ελισάβετ έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά η καταγωγή του πατέρα τους είναι από την Κωνσταντινούπολη.

Ο μπαμπάς τους Μιχάλης Αϊνατζόγλου, ηθοποιός του Εθνικού Θεάτρου και πλέον συνταξιούχος, με συμμετοχές σε σειρές όπως «Η ώρα η καλή», «Επτά θανάσιμες πεθερές», τις έβαλε από νωρίς στον χώρο του θεάματος. Φυσικά, το ήθελαν κι εκείνες, καθώς είχαν υπομονή με τον φακό. «Από τις πιο ωραίες μας εμπειρίες ήταν η συμμετοχή μας στο σίριαλ “Περί ανέμων και υδάτων”. Ηθελαν δυο κοριτσάκια να τα ντύσουν αγγελάκια. Διάλεξαν εμάς. Τότε ήρθε ο θαυμάσιος Θανάσης Βέγγος και είπε στην παραγωγή: “Γιατί να τα ντύσετε αγγελάκια; Αυτά είναι αγγελάκια από μόνα τους”» θυμάται η Ειρήνη και συνεχίζει: «Ετσι, μέσα από πρακτορεία μάς φώναξαν για τις ταινίες “Ο καλύτερός μου φίλος”, “Safe sex”. Mε χαρά θυμάμαι και την πρόσφατη δουλειά μας στο βιντεοκλίπ για το τραγούδι “Δεύτερη φορά” του Kωνσταντίνου Αργυρού. Πολύ εργατικό παιδί ο Κωνσταντίνος, προσιτό και με πολλή αγάπη για του αδελφό του. Τον είχε κοντά του στα γυρίσματα».

Ουδέν σχόλιο από Μουρούτσο για την έγκυο (;) Λάουρα

Είναι τελικά έγκυος η Λάουρα Νάργες; Τις τελευταίες μέρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η πληροφορία ότι η ξανθιά παρουσιάστρια, η οποία συμμετέχει στο «Survivor», διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της. Η ίδια δεν μπορεί φυσικά να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και να διαψεύσει τις εν λόγω φήμες, αφού δεν έχει καμία επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Θέλοντας να διαλευκάνει το μυστήριο, η «Espresso» επικοινώνησε με τον σύντροφό της Μιχάλη Μουρούτσο. «Μη με ρωτήσετε τίποτα. Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο» ήταν η απάντηση του χρυσού ολυμπιονίκη του τάε κβον ντο, ο οποίος αποφεύγει γενικότερα να μιλάει δημόσια για τα προσωπικά του ζητήματα. Η πληροφορία περί εγκυμοσύνης της «Διάσημης» του «Survivor», ωστόσο, αποδεικνύεται μάλλον ράδιο αρβύλα, αφού διαψεύδεται τόσο από τον Σκάι όσο και από το φιλικό περιβάλλον της Λάουρας.

Και πώς θα μπορούσε να ισχύει άλλωστε, αφού -όπως προσθέτει άνθρωπος από το περιβάλλον της Νάργες-, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, η νεαρή γυναίκα δεν θα ταξίδευε στον Αγιο Δομίνικο. Την ίδια ώρα, ο «βασιλιάς» στο πρόγραμμα του Σκάι συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στους πίνακες τηλεθέασης. Με 55% στο δυναμικό κοινό -και το «Rising Star» στο 15,5%- δεν υπάρχουν περιθώρια αμφισβήτησης της παντοδυναμίας του. Πιο αναλυτικά, το «Survivor» σημείωσε το βράδυ της Κυριακής 42,9% στο γενικό σύνολο και το talent show του ΑΝΤ1 21,5%.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
survivor, survivor, το νησι, θανασης βεγγος, εν λόγω, μαρια, espresso, webtv, σαλατα, εγινε, ελλαδα, ολυμπιακος, ηλεκτρονική, μακαρονια, ρυζι, συμμετοχή, μυστήριο, star, ΑΝΤ1, rss, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, αλλαγη ωρας, Καλή Χρονιά, Θόδωρος Αγγελόπουλος, αγγελοπουλος, αλλαγη ωρας 2013, λαουρα ναργες, αποχωρηση survivor, μιλα, αδεσποτα, ηλεκτρονική, αιτηση, βεγγος, γλυκα, γυναικα, δουλεια, ηθοποιος, θαλασσα, κωνσταντινουπολη, μητερα, προγραμμα, ραδιο, ραδιο αρβυλα, σκαι, ταινιες, τηλεοραση, φημες, ψωμι, ωρα, rss, αγαπη, αδαμ, αδυναμια, ανθρωπος, αρβυλα, βραδυ, φαγητα, γλεντι, γνωριμια, γονεις, δαχτυλο, δυναμικο, εγκυος, εγινε, ειπε, ειρηνη, ελισαβετ, εν λόγω, επικοινωνια, επιθυμια, εφυγε, ιδια, υπομονη, ισχυει, θετικο, ιωακειμ, κιλα, λαουρα, λειψει, μακρια, μαλλια, ματια, μηνες, μυστήριο, μοντελα, μπανιο, μαρια, μονα, νερο, ξυραφακια, παντα, οικογενεια, παιδι, περιβαλλον, πινακες, πληροφορικη, σειρες, συμμετοχή, σιριαλ, σπιτι, ταε, ταε κβον ντο, τμημα, τριτη, φαε, φυσικα, χαρα, κωνσταντινος, δουλειες, webtv, κομματι, κοπελα, κρεας, παιχνιδι, τρωει, θανασης, θελω να, ωραιο
Τυχαία Θέματα