Μες στα μέλια η Οικονομάκου με τον Μιχόπουλο

SHOWBIZΣε πάρτι γενεθλίωνΜες στα μέλια η Οικονομάκου με τον ΜιχόπουλοΣάββατο, Δεκέμβριος 24, 2016 - 15:00

Η Αθηνά Οικονομάκου αποτελεί για πολλούς το απόλυτο fashion icon της εγχώριας showbiz.

Η γνωστή ηθοποιός επιλέγει πάντα ρούχα της τελευταίας λέξης της μόδας για αυτό πολλά

επώνυμα μαγαζιά ρούχων και καλλυντικών την προτιμούν ως κεντρικό πρόσωπο στα πρωινά events που διοργανώνουν κατά καιρούς.

Τις νυχτερινές εξόδους της, όμως, η Αθηνά τις αφιερώνει αποκλειστικά στον αγαπημένο της σύντροφο, τον επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο. Οπως, για παράδειγμα, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όπου η ηθοποιός κατέφθασε αγκαλιά με τον καλό της σε ένα γιορτινά στολισμένο wine-bar restaurant στην περιοχή του Πειραιά, για να ευχηθεί «happy birthday» σε στενό φίλο της, ο οποίος έκανε εκεί το πάρτι γενεθλίων του.

Η sexy ηθοποιός, που αναστατώνει του θαμώνες των κοσμικών beach bars τα καλοκαίρια στη Μύκονο, καταφέρνει να κάνει το ίδιο και στην παγωμένη από το τσουχτερό κρύο Αθήνα, αφού μαγνήτισε ανεξαιρέτως όλα τα βλέμματα με το λαμπερό στιλ και την έντονη προσωπικότητά της! Η ίδια, όμως, δεν είχε μάτια για κανέναν άλλο παρά μόνο για τον αγαπημένο της Φίλιππο. Τα τρυφερά αγγίγματα, τα πεταχτά φιλιά και οι σφιχτές αγκαλιές αποδεικνύουν πως τρία χρόνια μετά το νεαρό ζευγάρι είναι ακόμα φουλ ερωτευμένο!

Keywords
Τυχαία Θέματα