Με βίαζε ο θείος μου από τα δέκα μου!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΒόμβα από 14χρονηΜε βίαζε ο θείος μου από τα δέκα μου!Τρίτη, Ιανουάριος 26, 2016 - 14:23

Συνεχίστηκε χθες στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Βόλου η δίκη του 58χρονου Λαρισαίου που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροήν και κατ’ εξακολούθηση της 14χρονης ανιψιάς του από τότε που ήταν μόλις 10 ετών!

Η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη και συνεχίστηκε χθες με την εξέταση της μητέρας της ανήλικης, ενώ συνολικά αναμένεται να εξεταστούν άλλοι 11 μάρτυρες.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο 58χρονος -ο οποίος είχε κριθεί προφυλακιστέος τον Νοέμβριο του 2014 και είχε οδηγηθεί στις Φυλακές Κορυδαλλού- εκμεταλλεύτηκε τη συγγενική σχέση που είχε με την ανήλικη για να ικανοποιεί σε βάρος της τις αρρωστημένες ορέξεις του, είτε στο δικό του σπίτι του, όπου τη φιλοξενούσε κυρίως κατά τη διάρκεια εορτών, είτε στο αυτοκίνητό του σε ερημικές τοποθεσίες.

Ο ίδιος, πάντως, αρνείται τις κατηγορίες και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι το κορίτσι καθοδηγείται από τη μητέρα του για να έχει ανταλλάγματα! Να σημειωθεί πάντως ότι στην προηγούμενη συνεδρίαση του δικαστηρίου οι εργαζόμενες στο ορφανοτροφείο όπου φιλοξενούνταν η μικρή (καθώς η μητέρα έπαψε να έχει την επιμέλεια) περιέγραψαν με τα πιο μελανά χρώματα πώς εκμυστηρεύτηκε αυθορμήτως στη διευθύντρια του ιδρύματος τη φρικτή εμπειρία που ζούσε όταν συναντιόταν με τον θείο της, και επισήμαναν ότι τους είχε κάνει εντύπωση η αλλαγή στη συμπεριφορά της 14χρονης, όταν επέστρεψε από τις διακοπές του Πάσχα το 2014, οπότε είχε φιλοξενηθεί για λίγο από την οικογένεια του θείου της.

Καταθέσεις

Ακόμη, ενημέρωσαν το δικαστήριο για τις ενέργειες που έκαναν όταν η ανήλικη τους εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που ζούσε, αλλά και την ενημέρωση που είχαν για τη μητέρα της, για την οποία γνώριζαν ότι της είχε αφαιρεθεί η επιμέλεια! Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσαν στις καταθέσεις τους στα συμπτώματα που παρουσίασε η άτυχη ανήλικη, η οποία πάσχει από ελαφράς μορφής νοητική υστέρηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα