Με σουτιέν η γοργόνα του Λευκού Πύργου!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜε σουτιέν η γοργόνα του Λευκού Πύργου! Πέμπτη, Νοέμβριος 9, 2017 - 17:45

❱❱ Αγνωστοι βανδάλισαν για δεύτερη φορά το άγαλμα στο σιντριβάνι

Από τον
Γιάννη Κωτσαλά

Εκπληκτοι έμειναν για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες οι Θεσσαλονικείς, όταν αντίκρισαν το άγαλμα της γοργόνας, που βρίσκεται στο κέντρο του σιντριβανιού μεταξύ Λευκού Πύργου και βασιλικού θεάτρου, «ντυμένο» με... σουτιέν και γυαλιά ηλίου!
Λίγοι το είδαν ως στιλιστική παρέμβαση, ενώ οι περισσότεροι έκαναν λόγο για πράξη βανδαλισμού που γελοιοποιεί το γλυπτό.

Το συγκεκριμένο σιντριβάνι, που είναι εμβληματικό για την πόλη, στοχοποιήθηκε για δεύτερη φορά από άγνωστους βανδάλους, πιθανώς τους ίδιους που το είχαν ξαναχτυπήσει και στις 2 Νοεμβρίου. Τότε είχε προηγηθεί μια δολιοφθορά με απορρυπαντικό ή σαμπουάν που είχαν ρίξει μέσα στο σιντριβάνι, με αποτέλεσμα να αφρίζει και να ξεχειλίζουν οι σαπουνάδες!

Μάλιστα, οι περισσότεροι είχαν υποθέσει αρχικά ότι ίσως ήταν κάποιο είδος happening που διοργάνωνε ο δήμος και θέλησαν να κρατήσουν για πάντα την πρωτόγνωρη ανάμνηση φωτογραφίζοντάς την. Ομως τελικά αποδείχθηκε ότι κάποιοι διασκέδαζαν με αυτόν τον τρόπο. Οι υπηρεσίες του δήμου έσπευσαν να αφαιρέσουν το νερό για να σταματήσουν να βγαίνουν οι σαπουνάδες. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό δεν άρεσε στους φαρσέρ, που βρήκαν τρόπο να κάνουν δεύτερη «παρέμβαση» στη γοργόνα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα