Με όπλο τη βεντάλια του

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜε όπλο τη βεντάλια τουΔευτέρα, Ιούνιος 19, 2017 - 14:08

Τι κάνεις όταν φωτογραφίζεσαι με τον Ντόναλντ Τραμπ και την εντυπωσιακή Μελάνια μέσα στο Οβάλ Γραφείο και θέλεις να κλέψεις την παράσταση; Ο ελληνικής καταγωγής Νίκος Γιαννόπουλος το έκανε με μία κίνηση και, συγκεκριμένα, με αυτή που απαιτείται για να ανοίξει με χάρη η βεντάλια!

Ο 29χρονος δάσκαλος ειδικής αγωγής αναδείχθηκε «δάσκαλος της χρονιάς» στην πολιτεία Ροντ Αϊλαντ και προσκλήθηκε για τιμητικούς λόγους από τον Λευκό Οίκο, μαζί με δασκάλους άλλων πολιτειών.

Ο Γιαννόπουλος, ο οποίος είναι ακτιβιστής υπέρ των

δικαιωμάτων των ομοφυλοφίλων, φορούσε μια καρφίτσα ουράνιο τόξο στο μπλε σακάκι του, σε ένδειξη «ευγνωμοσύνης στην κοινότητα LGBTQ» και κρατούσε τη μαύρη βεντάλια του συντρόφου του, για να «γιορτάσει την ελευθερία και την ανυπακοή στις επιταγές του φύλου».

Μιλώντας στο NPR, είπε ότι οι άνθρωποι του προέδρου τον συμβούλευσαν να την αφήσει μακριά, όμως εκείνος την κράτησε και όταν ήρθε η ώρα της φωτογράφισης ρώτησε τον Τραμπ αν τον ενοχλεί να την κρατά. Εκείνος τον διαβεβαίωσε ότι ήταν πολύ κομψή και έτσι το αξεσουάρ του έκλεψε την παράσταση, ενώ η φωτογραφία έγινε viral εισπράττοντας χιλιάδες likes.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα