Με αλλαγές και Πρίγιοβιτς για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΜε αλλαγές και Πρίγιοβιτς για την ανατροπή ο ΠΑΟΚ!Τετάρτη, Απρίλιος 26, 2017 - 20:15

Αλεξάνταρ, πάρε το όπλο σου! Ο Βλάνταν Ιβιτς, όπως έδειξε στη χθεσινή προπόνηση, ετοιμάζει τον Πρίγιοβιτς για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Σέρβος «μπόμπερ», πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ, θα ηγηθεί της προσπάθειας να ανατραπεί το 2-0 της Λεωφόρου και ο ΠΑΟΚ

να πάρει αύριο στην Τούμπα την πρόκριση κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Πρίγιοβιτς τις τελευταίες μέρες δείχνει ετοιμοπόλεμος, αλλά ο προβληματισμός του Ιβιτς επεκτείνεται και στην αμυντική γραμμή. Σύμφωνα με τη διαπίστωσή του, ο ΠΑΟΚ δέχεται εύκολα γκολ κι αν το φαινόμενο επαναληφθεί αύριο, τότε το εγχείρημα της πρόκρισης θα δυσκολέψει αφάνταστα. Γιατί σε αυτή την περίπτωση ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να σημειώσει όχι τρία, αλλά τέσσερα γκολ! Ετσι, αναμένονται αλλαγές τόσο στη σύνθεση της μεσαίας γραμμής όσο και στο κέντρο της άμυνας. Εκεί ο Ιβιτς έχει να επιλέξει δύο ανάμεσα στους Μαλεζά, Βαρέλα και Κρέσπο.

Αποκάλυψη από τον Γιάννη Μπουτάρη. Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι ο Ιβάν Σαββίδης τού εκμυστηρεύτηκε το δίλημμα για την κατασκευή νέου γηπέδου. Να γκρεμίσει τη γερασμένη Τούμπα και στη θέση της να χτίσει μια νέα ή να επιχειρήσει ένα γενναίο λίφτινγκ στο σημερινό γήπεδο; «Εγώ του είπα να χτίσει νέο γήπεδο στον ίδιο χώρο, γιατί και θα του κοστίσει λιγότερο και ο ΠΑΟΚ θα έχει σύγχρονη έδρα, όπως τη φαντάζεται κάθε οπαδός του» είπε.

Γ. Μπούζος

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα