Ματθαίος Μαρουκάκης: Αστέρι της μπάλας με κοκαΐνη

COVER STORYΗ καριέρα του γκολτζή σε Πανιώνιο, Λάρισα, Καλλιθέα και ΤρίκαλαΜατθαίος Μαρουκάκης: Αστέρι της μπάλας με κοκαΐνηΤετάρτη, Ιούλιος 12, 2017 - 15:43

► Μπελάδες για τον γνωστό ποδοσφαιριστή Ματθαίο Μαρουκάκη • Παρέλαβε δέμα με 52 γραμμ. λευκής σκόνης, τον έκαναν τσακωτό, του πέρασαν χειροπέδες
► ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ESPRESSO

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ

Παγωμάρα και απορίες προκάλεσε στον αθλητικό κόσμο η σύλληψη γνωστού ποδοσφαιριστή για διακίνηση κοκαΐνης! Ο 27χρονος Ματθαίος Μαρουκάκης, μέχρι πρότινος επιθετικός του Α.Ο. Τρικάλων, που έχει περάσει και από ομάδες της Super League, συνελήφθη στο λιμάνι της Μύρινας στη Λήμνο, απ' όπου κατάγεται, όταν πήγε να παραλάβει δέμα με κοκαΐνη κρυμμένη μέσα σε... ρύζι, που του είχε σταλεί μέσω μεταφορικής εταιρίας.

Επειτα από αξιολόγηση πληροφοριών, στελέχη του Λιμενικού έκαναν έλεγχο, το μεσημέρι της Κυριακής, και διαπιστώθηκε ότι το πακέτο περιείχε μία σακούλα με ρύζι, μέσα στην οποία ήταν κρυμμένες 52 συσκευασίες με κοκαΐνη συνολικού μεικτού βάρους 52,52 γραμμαρίων!

Αμέσως τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο λιμάνι ο 27χρονος, καθώς και το κινητό του. Ο ποδοσφαιριστής οδηγήθηκε τη Δευτέρα στον εισαγγελέα Μυτιλήνης, ο οποίος του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών και, στη συνέχεια, πέρασε το κατώφλι του ανακριτή, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα. Η τοπική κοινωνία έχει συγκλονιστεί από την είδηση, αφού η ποσότητα του σκληρού ναρκωτικού κάθε άλλο παρά μικρή μπορεί να χαρακτηριστεί. Ωστόσο ο Μαρουκάκης, ο οποίος είναι παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού, ισχυρίζεται ότι δεν γνώριζε πως το πακέτο περιείχε ναρκωτικά.

«Δέμα από τον κουμπάρο»

Μιλώντας στην «Espresso», ο συνήγορος υπεράσπισης του ποδοσφαιριστή Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Του έστειλαν ένα δέμα από την Αθήνα με 52,52 γραμμάρια κοκαΐνη, ενώ αυτός περίμενε ένα δέμα από τον κουμπάρο του. Τον είχα ποδοσφαιριστή στην Παναχαϊκή και τη Λάρισα. Είναι ένα εξαίρετο παλικάρι, πρώτος σκόρερ και στις δύο ομάδες, MVP του πρωταθλήματος πέρυσι που ανεβήκαμε στη Σούπερ Λίγκα».

Ο κ. Κούγιας είπε πως σε καμία περίπτωση ο πελάτης του δεν θα μπορούσε να είναι αναμεμειγμένος σε τέτοια υπόθεση. «Κάτι ύποπτο συνέβη. Δεν έχω διαβάσει ακόμα τη δικογραφία και δεν γνωρίζω περισσότερες λεπτομέρειες. Σήμερα (χθες) τη λάβαμε και την Τετάρτη θα απολογηθεί στον ανακριτή. Δεν έχει κανένα κίνητρο, αφού έχει μεγάλη ακίνητη περιουσία στη Λήμνο και η οικογένειά του δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα. Είναι ένα παιδί “καθαρό”. Είμαι βέβαιος ότι ο ανακριτής και ο εισαγγελέας που θα κρίνουν την υπόθεση θα καταλάβουν ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν μπορεί να έχει καμία σχέση με ναρκωτικά και οτιδήποτε έχει σχέση με ουσίες».

Η καριέρα του και η πρόωρη αποχώρηση

Ο διεθνής με την Εθνική Ελπίδων σέντερ φορ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στις ακαδημίες του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου Λήμνου.

Από εκεί μεταπήδησε στην Καλλιθέα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε από το 2007 έως το 2013. Ακολούθησε το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, στον Πανιώνιο, όμως έπαιξε έξι μόλις μήνες στη μεγάλη κατηγορία. Τους επόμενους έξι μήνες αγωνίστηκε στον Ιωνικό και έπειτα στην Παναχαϊκή (2014-2015), ενώ κατόπιν φόρεσε τα βυσσινί της ΑΕΛ και τη σεζόν 2015-2016 υπήρξε ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της ανόδου της ομάδας της Λάρισας στη Super League, πετυχαίνοντας 12 γκολ σε 29 ματς.

Τον Ιανουάριο πήρε μεταγραφή για την ομάδα των Τρικάλων, αλλά σχεδόν έναν μήνα μετά, τον Φεβρουάριο, «κρέμασε» τα παπούτσια του, όταν αποχώρησε από τη θεσσαλική ομάδα, στην οποία είχε μόλις έξι συμμετοχές, για «προσωπικούς λόγους», όπως αναφερόταν στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ματθαίος ΜαρουκάκηςΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα