Μαράια Κάρεϊ: Άφησε αποτύπωμα με βαθύ ντεκολτέ

ΚΟΣΜΟΣΜαράια Κάρεϊ: Άφησε αποτύπωμα με βαθύ ντεκολτέΠαρασκευή, Νοέμβριος 3, 2017 - 20:14

❱❱ Η Μαράια Κάρεϊ σε καυτή εμφάνιση στη Λεωφόρο της Δόξας

Ξεχείλιζε από χαρά και, κλασικά, από το φόρεμά της η Μαράια Κάρεϊ, κατά τη διάρκεια της τελετής λήψης των αποτυπωμάτων της στη Λεωφόρο της Δόξας, στο Χόλιγουντ.

Με τα μακριά ξανθά μαλλιά της να πέφτουν κυματιστά στο πλάι, ένα στενό φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ στο στήθος και στους μηρούς, που αγκάλιαζε και

αναδείκνυε τις καμπύλες της, έκανε ακόμη μία εμφάνιση που έβγαζε μάτι.

Ομως, ήταν τα εξαιρετικά λεπτεπίλεπτα Κριστιάν Λουμπουτέν πέδιλά της, αξίας 800 ευρώ, πάνω στα οποία ισορροπούσε μετά βίας, που έκλεψαν την παράσταση όταν έφτασε στο Κινέζικο Θέατρο Γκράουμαν του Λος Αντζελες.

Στο τσιμέντο

Και αυτό γιατί επέλεξε με αυτά τα πέδιλα να πατήσει πάνω στο τσιμέντο για να αφήσει το πολλών πόντων και δολαρίων αποτύπωμά της. Τολμηρή απόφαση για την οποία το... τσιμέντο πλήρωσαν αυτοί που την υποβάσταζαν την ώρα που το έκανε.

Αυτό όσον αφορά τα αποτυπώματα των ποδιών της, γιατί όταν γονάτισε για να αφήσει τη σφραγίδα των χεριών της στο τσιμέντο, αυτό που τράβηξε τα φλας ήταν οι καμπύλες του στήθους της, όπως προέβαλαν από το βαθύ ντεκολτέ.

Μιλώντας για την εμπειρία αυτή στο περιοδικό «Variety», είπε ότι «αισθάνεται μεγάλη τιμή, αλλά και... ταπεινότητα».

Η 47χρονη τραγουδίστρια αποκάλυψε, επίσης, ότι στο σαλόνι της έχει μια «εικονική», όπως τη χαρακτήρισε, φωτογραφία της Μέριλιν Μονρόε και της Τζέιν Ράσελ από τις δικές τους τελετές αποτυπωμάτων στο θέατρο το 1953.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα