Μακριά ο... Μάικλ Τζάκσον, του αρέσει η Βίκυ Μοσχολιού

13:06 9/5/2013 - Πηγή: Espresso

Ο Θανάσης Αλευράς μίλησε πρόσφατα σε συνέντευξή του για τη συμμετοχή του στο show του ΑΝΤ1, «Your Face Sounds Familiar» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως δεν θα ήθελε με τίποτα να ενσαρκώσει τον Μάικλ Τζάκσον. «Δε θα ήθελα να μου τύχει ο Μάικλ Τζάκσον. Δεν θα είχα από πού να τον πιάσω μέσα σε μία εβδομάδα, από την κίνηση, από την εμφάνιση

ή από τη φωνή; Θα μου άρεσε να κάνω όμως τη Βίκυ Μοσχολιού, για να πω ένα από τα μοναδικά τραγούδια που έχει ερμηνεύσει» δήλωσε ο ηθοποιός και εξήγησε για ποιο λόγο είπε «ναι» στο παιχνίδι: «Μετά από πολλές σκέψεις και αμφιβολίες -πιο πολύ ήταν ο φόβος της έκθεσης-, σκέφτηκα ότι είναι κάτι που μου πάει ψυχικά και μπορώ να το υποστηρίξω. Είπα, λοιπόν, αφού ένα κομμάτι μου θέλει να το κάνει, ας μη φοβηθώ όλα τα άλλα. Ηταν αυτή η πρόκληση του να παίξεις και να μεταμορφωθείς. Πού θα σου ξαναδοθεί η ευκαιρία;».

Οσο για ποιο κομμάτι του σόου τον δυσκολεύει περισσότερο, απάντησε: «Το τραγουδιστικό. Γιατί η φωνή μου δεν είναι πολύ μεγάλων δυνατοτήτων. Αλλά στ' αλήθεια ούτε αυτό με νοιάζει, γιατί αν καταφέρεις και πλησιάσεις την ψυχή του άλλου και αποκωδικοποιήσεις ένα κομμάτι του, δεν πειράζει να μην τραγουδήσεις σωστά ή να μην είναι και πολύ πετυχημένη η μεταμόρφωση. Νομίζω ότι το πιο δύσκολο σημείο είναι, μελετώντας κάθε φορά αυτόν που έχεις να κάνεις, να καταφέρεις να καταλάβεις ένα κομμάτι της ψυχής του».

Keywords
Τυχαία Θέματα