«Μαχήτριες» και sexy!

SHOWBIZ«Μαχήτριες» και sexy!Τετάρτη, Φεβρουάριος 22, 2017 - 18:51

Οι «Διάσημες» έχουν το όνομα, όμως οι «Μαχήτριες» έχουν τη... χάρη! Τα κορίτσια του «Survivor» διαγωνίζονται όχι μόνο για τα 100.000 ευρώ, το έπαθλο δηλαδή του reality περιπέτειας, αλλά και για τα likes στα social media.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Κι εντάξει, οι κοπέλες της showbiz είναι αναγνωρίσιμες και οι followers έρχονται με τα... καραβάνια, όμως και οι αντίπαλές τους καταφέρνουν να συγκεντρώσουν πολλούς διαδικτυακούς φίλους, αφού διαθέτουν πολύ ενδιαφέροντες λογαριασμούς στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι δίδυμες αδελφές Ειρήνη και Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου ασχολούνται με το μόντελινγκ, κάτι που διαπιστώνει κανείς αν ρίξει μια ματιά στις σελίδες τους στο Instagram. Ωστόσο είναι και οι δύο δυναμικές και αθλητικές, αφού η μεν Ειρήνη ασχολείται με την ποδηλασία και το crossfit, η δε Ελισάβετ με τον στίβο. Οι 23χρονες ποστάρουν συχνά κοινές φωτογραφίες τους -όπου δύσκολα τις ξεχωρίζει κανείς-, ενώ οι καλοκαιρινές πόζες τους μοιάζουν με... προάγγελοι της συμμετοχής τους στο «Survivor».

Επαγγελματίας μοντέλο είναι η Ελισάβετ Δοβλιατίδου από τη Θεσσαλονίκη. Η 24χρονη αναρτά πολλές φωτογραφίες από τις καμπάνιες εταιριών που αναλαμβάνει ή από τις επιδείξεις μόδας στις οποίες λαμβάνει μέρος, ωστόσο και τα προσωπικά «κλικ» παρουσιάζουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Αψογοι κοιλιακοί

Μέσα από αυτά μάθαμε την αγάπη της για τη yoga, ενώ «πρωταγωνιστικό ρόλο» έχουν πολλές φορές οι άψογοι κοιλιακοί της, που μπορούν εύκολα να συγκριθούν με εκείνους της Ειρήνης Παπαδοπούλου. Οσο για την Ειρήνη Κολιδά; Στις φωτογραφίες που ανεβάζει στο facebook είναι φανερή η αγάπη της για τα σπορ. Η 34χρονη είναι personal trainer και μαμά ενός αγοριού. Εκτός από το ΤΕΦΑΑ, έχει τελειώσει και ΙΕΚ γραφιστικής και μελισσοκομίας. Μια από τις φωτογραφίες που κάνει εντύπωση είναι εκείνη που -πιθανόν- δείχνει την ίδια δίπλα σε ένα κανό, στην οποία ωστόσο φαίνεται να μη φορά μαγιό! Η γοητευτική Σάρα Εσκενάζι προτιμά να αναρτά φωτογραφίες από καλλιτεχνικές δουλειές της, ενώ η Ειρήνη Δάρρα από την Πάτρα επιλέγει στιγμιότυπα από την επαγγελματική ζωή της, με... φόντο τα γυμναστήρια!

Στα ύψη (51,6%) «σκαρφάλωσε» η τηλεθέαση του reality επιβίωσης

Ρεκόρ τηλεθέασης σημείωσε το προχθεσινό επεισόδιο του «Survivor» επικρατώντας καθ' όλη τη διάρκεια προβολής του απέναντι στον ανταγωνισμό.

Η θεαματικότητα του reality επιβίωσης στο νεανικό κοινό σκαρφάλωσε στο 51,6%, ενώ κατέγραψε μέσο όρο 40,4% στην ίδια κατηγορία. Στους άνδρες ηλικιών 25-34 σημείωσε κατά μέσο όρο 61,1%, ενώ ο Σκάι χτύπησε «κόκκινο», καθώς έπιασε κορυφή στο δυναμικό κοινό, με μέσο όρο 19,1%.

Σήμερα η αγωνία κορυφώνεται για παίκτες και τηλεθεατές, αφού θα δούμε την αποχώρηση ενός από τους τρεις προτεινόμενους από την ομάδα των Μαχητών. Ποιος θα επιστρέψει άραγε στην Ελλάδα; Η Ειρήνη Αϊνατζιόγλου, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου ή ο Κώστας Αναγνωστόπουλος;

Keywords
Τυχαία Θέματα