Μάχες στον στύλο για τον τίτλο της καλύτερης χορεύτριας pole dancing στη Θεσσαλονίκη

SHOWBIZΜάχες στον στύλο για τον τίτλο της καλύτερης χορεύτριας pole dancing στη ΘεσσαλονίκηΤρίτη, Αύγουστος 29, 2017 - 18:30

Αναστέναξαν οι μπάρες στη... μονομαχία για τον τίτλο της καλύτερης χορεύτριας pole dancing στη Θεσσαλονίκη!

Οι καλλονές που συμμετείχαν στον αγωνιστικό διαγωνισμό παρουσίασαν ασκήσεις μεγάλου βαθμού δυσκολίας με ασυνήθιστα και εντυπωσιακά κόλπα και φιγούρες που έκοψαν την ανάσα των θεατών. Η μάχη στον στύλο δόθηκε... στήθος με στήθος για τις αιθέριες

παρουσίες με τα καλλίγραμμα κορμιά, οι οποίες ήταν παθιασμένες για τη νίκη και το πρώτο βραβείο. Αλλωστε, αυτό είναι ένα σέξι απαιτητικό σπορ που απαιτεί τη χάρη και τη δύναμη ενός χορευτή, αλλά και τις εκπληκτικές δεξιότητες ενός αθλητή! Ο χορός στον στύλο έχει μπει πλέον στον χώρο της γυμναστικής και όσες κοπέλες ασχολούνται, εκτός από απίθανα κορμιά, έχουν και απίστευτη πειθαρχία.

Το κοινό, που γέμισε ασφυκτικά το εστιατόριο Alfredo’s Garden του «Regency Casino Thessaloniki», όπου έγινε με μεγάλη επιτυχία ο διαγωνισμός, χόρτασε θέαμα και καταχειροκρότησε τα κορίτσια, θαυμάζοντας την υψηλή δεξιοτεχνία και ευλυγισία τους!

Το μενού της βραδιάς επιμελήθηκε ο executive chef Απόστολος Αλτάνης, προτείνοντας μεσογειακές γεύσεις, συνοδευόμενες από εξαιρετικές ετικέτες κρασιών. Το φετινό καλοκαίρι βρίσκει το βραβευμένο εστιατόριο Alfredo’s Garden στην κορυφή της κοινωνικής ζωής της Θεσσαλονίκης με καλέσματα γεμάτα μουσική, θεματικά events και υπέροχες γεύσεις στον μαγευτικό χώρο του.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα