Λεξιμαχίες στο ΑΠΘ

17:28 9/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΛεξιμαχίες στο ΑΠΘΠέμπτη, Μάρτιος 9, 2017 - 17:26

Τουρνουά Σκραμπλ θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με επτά αγώνες και εκπλήξεις

Λεξιπλάστες από όλη την Ελλάδα θα... κονταροχτυπηθούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο τουρνουά Σκραμπλ που διεξάγεται στη Φοιτητική Λέσχη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Από

τον ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Η δημοφιλέστερη και πολυπληθέστερη διοργάνωση Σκραμπλ στην Ελλάδα διοργανώνεται για εντέκατη χρονιά από τον Ομιλο Σκραμπλ Θεσσαλονίκης.

Το Café Roof Garden της φοιτητικής λέσχης του ΑΠΘ έχει διαμορφωθεί ειδικά για να υποδεχτεί συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα. Εκτός από μεμονωμένους λεξιπλάστες, αναμένεται να δώσουν το «παρών» και παίκτες από όλους τους ελληνικούς ομίλους Σκραμπλ: Αθηνών - Πειραιώς, Βέροιας, Καστοριάς, Πτολεμαΐδας και Ρόδου. Το γεμάτο Σκραμπλ διήμερο προσφέρει στους συμμετέχοντες επτά αγώνες, με τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τις γνώσεις τους στις ελληνικές λέξεις, μέσα σε μια μοναδική ατμόσφαιρα παρέας, που αποτελεί τη σφραγίδα της διοργάνωσης.

Διασκέδαση και γνώση

Παράλληλα, το βραδινό γλέντι και άλλες εκπλήξεις και δρώμενα, με κεντρικό σύνθημα «Τι… μέλ(λε)ι γενέσθαι», εγγυώνται έναν συνδυασμό διασκέδασης και γνώσης, όπως λένε οι διοργανωτές.
Οι αγώνες του 11ου Τουρνουά Σκραμπλ Θεσσαλονίκης αρχίζουν μετά το καλωσόρισμα τις εγγραφές και την κλήρωση, στις 10.30 το πρωί του Σαββάτου, και ολοκληρώνονται στις 14.00 το μεσημέρι της Κυριακής, με το αποχαιρετιστήριο γεύμα και τις απονομές των βραβείων σε διάφορες κατηγορίες. Στο τουρνουά οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να αναμετρηθούν στην αναζήτηση των κατάλληλων λέξεων.

Εμπειροι θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν με πρωτοεμφανιζόμενους παίκτες στο πιο δημοφιλές επιτραπέζιο παιχνίδι παγκοσμίως. Οπως λένε οι διοργανωτές, στο Σκραμπλ κερδίζουν ακόμα και οι χαμένοι, μαθαίνοντας νέες λέξεις της ελληνικής, που είναι η πιο ιστορική γλώσσα στην ανθρωπότητα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα