Λάμψη στα απόκρυφα

ΡΕΠΟΡΤΑΖΛάμψη στα απόκρυφαΤετάρτη, Ιούλιος 26, 2017 - 14:17

Μπορεί να χαρακτηρίζονται απόκρυφα, ωστόσο δανέζικη εταιρία καλλυντικών αποφάσισε να τα κάνει να... λάμψουν. Η Perfect V δηλώνει ότι φέρνει την «επανάσταση» στην περιποίηση της γυναικείας ευαίσθητης περιοχής, παρουσιάζοντας μια νέα κρέμα highlighter που υπόσχεται «ένα λαμπερό ιριδίζον χρώμα που θα προσφέρει λίγη επιπλέον ομορφιά στο αιδοίο».

Το παραπάνω είναι, για την ακρίβεια, ένα μόνο από τα σχετικά

προϊόντα της σειράς The Perfect V, που διαθέτει επίσης σπρέι ενυδάτωσης με μοσχομυριστό ροδόνερο, ορό ομορφιάς, ακόμα και προϊόν απολέπισης. Η καινοτόμα αυτή προσέγγιση στη γυναικεία ομορφιά δεν έγινε δεκτή με ψυχραιμία από το twitter, αφού γυναίκες επεσήμαναν με διάφορους τρόπους ότι η βιομηχανία ομορφιάς που έχει στηθεί πια στα γυναικεία απόκρυφα σημεία τούς ασκεί μεγάλη πίεση.

Το highlighter, που πωλείται αντί 47 ευρώ προς το παρόν μόνο στη Σκανδιναβία, θα αρχίσει να διατίθεται αύριο παγκοσμίως προκειμένου να μπορεί κάθε ενδιαφερόμενη σε κάθε γωνιά του πλανήτη να δει την «ανανέωση και βελτίωση» που προσφέρει στην επιδερμίδα της ευαίσθητης περιοχής, την οποία κάνει να δείχνει «πιο νεανική και φρέσκια», δίνοντάς της λάμψη και ελαχιστοποιώντας τις ατέλειες.

Αν, ωστόσο, οι ατέλειες αυτές απαιτούν έξτρα κάλυψη, η εταιρία προτείνει την κρέμα ΒΒ, η οποία μάλιστα αποτρέπει τις τρίχες να φυτρώνουν ανάποδα και καλμάρει τυχόν κοκκινίλες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα