«Λάκη, θα πληρώσεις»

SHOWBIZ«Μόνο ο Θεός συγχωρεί»«Λάκη, θα πληρώσεις»Παρασκευή, Ιανουάριος 15, 2016 - 16:36

ΟΑλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στο «The 2night show» και έδωσε συνέχεια στη διαμάχη του με τον Λαζόπουλο

«Μόνο ο Θεός συγχωρεί». Ο τίτλος της ταινίας του 2013 με τον Ράιαν Γκόσλινγκ θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί και στη συνέντευξη που παραχώρησε προχθές το βράδυ ο Αλέξης Κούγιας στο «The 2night show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου, μιλώντας -μεταξύ άλλων- για την πολυσυζητημένη διαμάχη του με τον Λάκη

Λαζόπουλο.

ΑΠO ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Τι κι αν κρατάει χρόνια αυτή η κολόνια; Το άρωμά της δεν έχει... ξεθυμάνει ούτε φυσικά και η οργή του γνωστού ποινικολόγου απέναντι στον ηθοποιό και παρουσιαστή του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Οπως δήλωσε, οι σχέσεις τους δεν πρόκειται να εξομαλυνθούν ποτέ. «Δεν μπορώ να συγχωρήσω τον Λαζόπουλο και εύχομαι ο Θεός να μην τα φέρει έτσι και συναντηθούμε. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει αρχές. Αυτό που έκανε σε μένα και στα παιδιά μου για τρία χρόνια, αυτό που προσπάθησε να κάνει στη δουλειά μου, αυτό που προσπάθησε να κάνει γενικότερα, είναι πέρα από κάθε όριο» σχολίασε ο ποινικολόγος, συνεχίζοντας με συγκεκριμένα παραδείγματα. «Σε κάθε εκπομπή του επί τρία χρόνια με παρουσίαζε σαν να είμαι νάνος. Είμαι 1,78. Για την εποχή μου θεωρούμαι ψηλός. Στη δε ομάδα που έπαιζα ήμουν σέντερ μπακ. Με παρουσίασε επίσης σαν ανήθικο πρόσωπο. Παρουσίασε ένα επεισόδιο, στο οποίο με χτύπησαν με σιδερογροθιά, σαν να με χτύπησε η πρώην σύζυγός μου με τακούνι».

Παρακάτω ο Αλέξης Κούγιας κατηγόρησε τον Λαζόπουλο ότι αλλοίωσε εντελώς τα χαρακτηριστικά του. «Προκάλεσε να με πυροβολήσουν και να με σκοτώσουν. Οταν ανέλαβα την υπεράσπιση του Κορκονέα στην υπόθεση Γρηγορόπουλου, είπε "η σφαίρα προς τον Αλέξη σε λάθος Αλέξη πήγε". Και αυτό σε ένα χρονικό διάστημα που ήταν οξυμένη η κατάσταση» είπε on air στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξής του υποστήριξε ότι ο «Μίστερ Αλ Τσαντίρι» τον έκανε κάποια στιγμή να φανεί έως και ομοφοβικός. Συνεχίζοντας, ο Αλέξης Κούγιας είπε ακόμη ότι ο παρουσιαστής του Alpha άφησε υπονοούμενα εναντίον του ότι κάνει χρήση ναρκωτικών. «Είπε "να τον εξετάσουν να δούμε αν έχει κάνει χρήση ναρκωτικών". Δεν έχω καπνίσει κανονικό τσιγάρο στη ζωή μου, δεν έχω πιει ποτέ. Μου αρέσουν απλώς τα μπουζούκια γιατί είμαι λαϊκός τύπος» υπογράμμισε ο ποινικολόγος.

Ο ίδιος μίλησε και για μια τυχαία συνάντηση που είχαν οι δυο τους πριν από χρόνια. «Ημουν έτοιμος να τον κατασπαράξω. Του είπα "ξέρεις τι κακό έχεις κάνει σε μένα και στα παιδιά μου;" Γυρίζει και μου λέει "είμαι με την κόρη μου" και του απαντάω: "Δεν θα σου κάνω τίποτα τώρα γιατί σέβομαι την κόρη σου, όμως, σε πέντε, σε 10, σε 20 χρόνια θα συναντηθούμε και τότε θα αντιμετωπίσεις αυτόν που προσπάθησες να καταστρέψεις πραγματικά. Το πρόβλημά μας δεν το λύνει η Δικαιοσύνη, δεν σου έχω κάνει μήνυση, δεν σου έχω κάνει αγωγή, δεν διαμαρτυρήθηκα ποτέ, όμως, θα πληρώσεις". Αυτό είναι δεδομένο. Και εύχομαι ο Θεός να με βοηθήσει εκείνη τη στιγμή να μπορέσω να σκεφτώ τα αγγελούδια μου. Υπάρχουν όρια και σε αυτό δεν υπάρχει συγχώρεση».

Η Βατίδου και το σύμφωνο συμβίωσης με πρώην της

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη. Η Εύη Βατίδου , μετά το διαζύγιο της από τον Αλέξη Κούγια, γνώρισε έναν άλλον άντρα, με τον οποίο επισημοποίησε κιόλας τη σχέση της για λίγο καιρό υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μιλώντας στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, αποφεύγοντας παρ' όλα αυτά να γίνει πιο συγκεκριμένη για τον τόπο, τον χρόνο του χαρμόσυνου γεγονότος, όπως επίσης και για την ταυτότητα του πρώην συντρόφου της.

«Πριν από τρία, τέσσερα χρόνια έκανα σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό μου. Κράτησε για πολύ λίγο. Μετά υπέγραψα ξανά για να λυθεί» δήλωσε on camera η Εύη Βατίδου. Καταλήγοντας, πρότεινε να βγει νέος νόμος για τα ζευγάρια, το προγαμιαίο συμβόλαιο, λέγοντας ότι αν αυτό εφαρμοζόταν στην Ελλάδα, η ίδια θα είχε γλιτώσει 10 χρόνια ταλαιπωρίας, δικαστικές διαμάχες, τσακωμούς και λεφτά στους δικηγόρους.



Keywords
Τυχαία Θέματα