«Λάδι» οι κατηγορούμενοι για το φονικό ρέμα της Εσχατιάς

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Λάδι» οι κατηγορούμενοι για το φονικό ρέμα της ΕσχατιάςΠαρασκευή, Οκτώβριος 6, 2017 - 17:54

❱❱ Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν μετά τις απολογίες τους στη 15η τακτική ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι για την υπόθεση των καταστροφικών πλημμυρών που έπνιξαν το Καματερό το 2013 και το 2014...

... όταν το ρέμα της Εσχατιάς μετατράπηκε σε χείμαρρο, παρασύροντας περιουσίες και γκρεμίζοντας τους κόπους μιας ζωής για κατοίκους της περιοχής.

Στα 11 εμπλεκόμενα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων ήταν μηχανικοί της κοινοπραξίας ΑΚΤΩΡ

ΑΤΕ - ΠΟΡΤΟ ΚΑΡΡΑΣ Α.Ε. - ΙΝΤΡΑΚΑΤ, αλλά και υπάλληλοι της αρμόδιας υπηρεσίας του υπουργείου Μεταφορών οι οποίοι επέβλεπαν τις εργασίες ανάπλασης και επικάλυψης στο φονικό ρέμα, αποδίδονται τα αδικήματα της πλημμύρας από την οποία θα μπορούσε να προκύψει κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα και για ανθρώπους και της απρόκλητης φθοράς ξένης περιουσίας. Ενώπιον της δικαστικής λειτουργού οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, ότι δεν φέρουν ευθύνη για τις πλημμύρες.

Μετά την απόφαση ανακρίτριας και εισαγγελέως για τη μη προφυλάκιση των κατηγορουμένων, ο δικηγόρος του Χαράλαμπου Χρονά, ιδιοκτήτη καταστήματος πώλησης ελαστικών στο Καματερό που είδε την περιουσία του να καταστρέφεται στα ορμητικά νερά, Μιχάλης Παπακώστας κατέθεσε πειθαρχική αναφορά σε βάρος των δικαστικών λειτουργών. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Παπακώστας είχε καταγγείλει στην ανακρίτρια προσπάθεια χρηματισμού του, αλλά και «μαφιόζικη» επίθεση που δέχτηκε λίγους μήνες μετά την έναρξη της κύριας ανάκρισης για την επίμαχη υπόθεση.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα