Λαμπερό πάρτι για τα τρία χρόνια του «In & Out»

SHOWBIZΛαμπερό πάρτι για τα τρία χρόνια του «In & Out»Παρασκευή, Δεκέμβριος 22, 2017 - 15:34

❱❱ Ο Γιώργος Παπαγεωργίου, οι στενοί φίλοι του και τα κορίτσια του από την εκπομπή στο web TV του Star γιόρτασαν σε club της Γλυφάδας

Γιόρτασε τρία χρόνια επιτυχίας η εκπομπή «In & Out» με τον Γιώργο Παπαγεωργίου και τα κορίτσια του σε ένα λαμπερό πάρτι που έγινε σε γνωστό club

της Γλυφάδας.

Εκεί βρέθηκαν όλοι οι συντελεστές της διαδικτυακής εκπομπής που προβάλλεται στο web TV του Star, αλλά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι αιθέριες υπάρξεις της βραδιάς και συνεργάτιδες του Γιώργου Παπαγεωργίου, Ασημίνα Ιγγλέζου, Βενέτα Αναγνώστου, Βίκυ Μανώλη, Jennifer Sanchez Diaz, Χρυσοβαλάντω Δρουβαλάκη και η ηθοποιός Βασιλική Πετρίδου.



Από τη special βραδιά δεν έλειψαν και οι φίλοι του παρουσιαστή, ανάμεσά τους ο Πέτρος Νάζος του Mykonos Live TV και η εκρηκτική Elizabeth Elechi.

Η Κωνσταντίνα Ψαροπούλου και η Ελενα Λάμπου, που έχουν το δικό τους μερίδιο επιτυχίας στην εκπομπή, δεν κατάφεραν να παραβρεθούν, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.



Ο Γιώργος Παπαγεωργίου με το «In & Out» και τα επίσης επιτυχημένα «Backstage» -την άλλη εκπομπή που παρουσιάζει στο star.gr, συνέβαλε τα μέγιστα ώστε να γίνει μόδα στην Ελλάδα το web TV.

Οπως τόνισε στην «Espresso», η προσπάθεια δεν σταματά εδώ, καθώς επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις για τη συνέχεια!

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα