Κυριακή 21/9/14

ΑΣΤΡΑΟι Ταύροι προσγειώνονται στην πραγματικότητα Κυριακή 21/9/14Κυριακή, Σεπτέμβριος 21, 2014 - 08:01

ΚΡΙΟΣ: Οι περιορισμοί που δέχεστε από οικογενειακά πρόσωπα σας φέρνουν σε δύσκολη θέση και δημιουργούν εντάσεις. Εάν ορισμένα από τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μην τους επιτεθείτε λεκτικά, γιατί θα προκύψουν σκληρές αντιπαραθέσεις, τις οποίες δεν είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε. Ομως, θα έχετε τη δυνατότητα να σταθεροποιήσετε σχέδια που θα αφορούν τη σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας, αλλά να είστε προσεκτικοί,

για να μην εξαπατηθείτε από φίλους. Είναι μια καλή ευκαιρία να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας, δείχνοντας κατανόηση στα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποδεχόμενοι ορισμένες απόψεις τους. Οι επαγγελματικές σας συνεργασίες θα αρχίσουν να εξελίσσονται και να στηρίζονται σε πιο γερές βάσεις. Οι διαπραγματεύσεις που ζητάτε θα γίνουν σε πιο ρομαντική ατμόσφαιρα, κάτι που το έχετε πραγματικά ανάγκη.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσαρμοστείτε στις πραγματικές συνθήκες και αν αρχίσετε να περιορίζετε την ανυπομονησία σας, δεν θα πιστεύετε αυτά που θα βλέπετε να πραγματοποιούνται. Οποιο πρόβλημα αντιμετωπίζετε με την υγεία σας θα είναι εύκολο να ξεπεραστεί, αρκεί να φροντίσετε να κάνετε τα απαραίτητα τσεκάπ, εάν έχετε ενοχλήσεις. Η φυσική σας κατάσταση όσο και η υγεία σας απαιτούν φροντίδα από την πλευρά σας, ειδικά αυτή την περίοδο που βρίσκεται σε μια φάση κατά την οποία έχετε υποχρεώσεις και άγχη. Μην υποβάλλεστε σε άσκοπες ταλαιπωρίες, αλλά εξοικονομήστε δυνάμεις. Δείτε σφαιρικά όλα τα ενδεχόμενα και προετοιμαστείτε όσο καλύτερα γίνεται για να προχωρήσετε στην πραγματοποίηση μερικών σχεδίων. Ξεκαθαρίστε κάποιες ασάφειες που σχετίζονται με τον οικονομικό σας τομέα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε μεγάλα ανοίγματα, περιττά έξοδα και επενδύσεις που απαιτούν μεγάλο ρίσκο χωρίς να σας εξασφαλίζουν σε τίποτα. Η καριέρα σας έχει τη δυνατότητα να απογειωθεί, αρκεί να πιστεύετε σε αυτό που επιδιώκετε, γιατί διαφορετικά δεν θα μπορέσετε να το κατακτήσετε. Εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος τύχης και εύνοιας σε οικονομικά και κληρονομικά θέματα, αλλά και στον συναισθηματικό τομέα. Ξεκαθαρίστε οριστικά ό,τι αφορά τον οικογενειακό σας χώρο και το σπίτι σας. Δείξτε ανοχή στις απαιτήσεις ή την ανικανότητα ορισμένων συγγενικών σας προσώπων. Προσπαθήστε να μην κάνετε επίδειξη δύναμης. Δεν είναι δυνατόν όλοι να έχουν ωριμάσει ταυτόχρονα με εσάς. Οσοι είστε ακόμα ελεύθεροι αναζητήστε εκείνο το πρόσωπο που θα ταιριάζει με τον χαρακτήρα σας, για να το αφήσετε να μπει στην καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα αποδειχθούν αρκετά σημαντικές. Θα έχετε αρκετές προτάσεις για να γνωρίσετε νέα πρόσωπα, ενώ δεν αποκλείεται σε κάποιο ταξίδι που θα κάνετε, ακόμα και αν είναι για επαγγελματικούς λόγους, να συναντήσετε ένα άτομο που από φίλος σας στη συνέχεια να γίνει σύντροφός σας. Αν έχετε ήδη αρχίσει κάποιο φλερτ, θα μπορέσετε αυτό τον μήνα να σταθεροποιήσετε την κατάσταση. Οι δεσμευμένοι ανανεώστε τον δεσμό σας και συζητήστε με τον σύντροφό σας σημαντικά προβλήματα, ακόμα και τις αδυναμίες που μπορεί να έχει η σχέση σας. Βέβαια, αρκετές φορές θα έχετε την τάση να εξιδανικεύετε τον σύντροφό σας, προκειμένου να πείσετε τον περίγυρό σας για τις αρετές του. Ομως, αυτό δεν θα σας βοηθήσει να έχετε ορθή κρίση, αφού θα τα προσαρμόζετε όλα στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

ΛΕΩΝ: Προσπαθήστε να βρείτε μερικές ισορροπίες, καθώς η σχέση σας δεν φαίνεται να απειλείται από κανέναν, αλλά αντίθετα θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε πολλά μέσα σας, θα βάλετε τάξη στα συναισθήματα που νιώθετε και θα ενισχύσετε τη σχέση σας με αγάπη, κατανόηση και αλληλοσεβασμό. Θα ζήσετε πιο έντονες στιγμές και θα οδηγηθείτε μαζί με τον σύντροφό σας σε πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα. Εάν θεωρήσετε ότι κάποιες στιγμές δεν μπορείτε να βασιστείτε στον διάλογο για να επιλύσετε σημαντικά προβλήματα, αφήστε το για αργότερα. Μην επιτρέψετε σε οικογενειακά ζητήματα να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σας. Δώστε στους άλλους ξεκάθαρα να καταλάβουν πως η προσωπική σας ζωή αφορά αποκλειστικά εσάς και δεν πρόκειται να αφήσετε κανέναν να πάρει αποφάσεις εκ μέρους σας. Βρείτε τρόπο να ελίσσεστε στις προκλήσεις και να λύσετε οριστικά αδιέξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Συγκεντρωθείτε στους στόχους σας και μη σκέφτεστε ανούσια θέματα. Θα πετύχετε πολλά περισσότερα, αν εργαστείτε ομαδικά με τους συνεργάτες σας. Ακολουθήστε τις εξελίξεις και μην αντιστέκεστε στο να προχωρήσετε ένα βήμα παραπάνω τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ελιχθείτε χωρίς να αντιδράτε, ώστε να ξεκόψετε μια και καλή από όσα πρέπει να φύγουν από τη ζωή σας. Θα έρθουν ορισμένες οικονομικές υποχρεώσεις που μπορεί να σας κουράσουν, με αποτέλεσμα να ψάχνετε εναγωνίως τρόπους διαφυγής. Ομως μην ανησυχείτε, καθώς παρά τις δυσκολίες, θα προκύψουν αρκετά καλά πράγματα, για παράδειγμα, στον οικονομικό σας τομέα. Οργανώστε σωστά τον χρόνο σας, ώστε να σας αρκεί για κοινωνικές συναναστροφές ή δραστηριότητες που είναι απαραίτητες ώστε να φτάσετε πιο άνετα τους στόχους σας.

ΖΥΓΟΣ: Θα προκληθεί αναστάτωση στον οικογενειακό σας χώρο και θα πρέπει να είστε προνοητικοί για να μη δημιουργηθούν προβλήματα ή εμπόδια στις προοπτικές σας. Παράλληλα, φροντίστε να είστε προσεκτικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας, ώστε να μην έχετε απώλειες από λάθος ή από απερισκεψία. Ρίξτε το βάρος της προσοχής σας στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις και μην αφήσετε να διασπάσουν το ενδιαφέρον σας διάφορα άλλα προβλήματα, που δεν εξαρτάται από εσάς το αν θα επιλυθούν. Σαφώς πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας, για να μην πικράνετε άτομα που σας αγαπούν, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί στο πώς θα εκφραστείτε απέναντί τους, ακόμα και αν εκείνα φερθούν προς εσάς εγωιστικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα πρέπει να ενισχύσετε την ψυχολογία και τις δυνάμεις σας, για να είστε έτοιμοι να πολεμήσετε όπου και όταν σας ζητηθεί. Βάζοντας μπροστά τη λογική θα μπορέσετε να υπερπηδήσετε εμπόδια, ακόμα και να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας φαντάζουν δύσκολα ή περίπλοκα. Η πορεία των σχέσεών σας διαγράφεται ευνοϊκή, γι' αυτό εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν για να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο. Στον οικογενειακό σας χώρο μην περιμένετε μεγάλες εξελίξεις, εάν δεν έχετε αποφασίσει να μιλήσετε με ειλικρίνεια και ευθύτητα γι' αυτά που σας ενοχλούν. Μια θύελλα από γεγονότα θα βάλει στο στόχαστρο τις μεταξύ σας σχέσεις, κρίνοντας τώρα την αντοχή τους, αλλά παράλληλα και τη δική σας ανοχή απέναντι σε άδικες συμπεριφορές. Δεν αποκλείεται να μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης μερικών από αυτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μικρά καβγαδάκια με φιλικά πρόσωπα δεν πρέπει να σας απασχολούν, αφού θα προκύψουν από αντίθετες απόψεις. Οπότε, μην ξεσπάσετε σε όσους δεν φταίνε προκειμένου να εκτονωθείτε. Ετσι κι αλλιώς, η μέρα θα σας υποχρεώσει να βάλετε σε τάξη αισθήματα, εξαρτήσεις από κάποια πρόσωπα, οικογενειακές, φιλικές και προσωπικές, αλλά και κοινωνικές σχέσεις. Αντιμετωπίστε τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί τον τελευταίο καιρό στην υγεία σας και η επιτυχία είναι σίγουρη. Με μια πιο προσεγμένη διατροφή θα μπορέσετε να γίνετε πιο όμορφοι. Αφήστε για αργότερα πειράματα με το στιλ σας. Μην αφήσετε τη ψυχολογία σας να πέσει κάποιες στιγμές που θα πιέζεστε από εξωτερικούς παράγοντες, γιατί θα δημιουργήσετε μέσα στο μυαλό σας σκέψεις για προβλήματα που δεν υπάρχουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ακολουθήστε πιο αποτελεσματικούς τρόπους στην εργασία σας, με λιγότερες ανταγωνιστικές σχέσεις και αφήνοντας να ανακατεύονται ελάχιστα στις υποθέσεις σας οικογενειακά πρόσωπα. Τα κακώς κείμενα αρχίζουν να διορθώνονται, οπότε αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε δυνατότητα να ρυθμίσετε χρόνιες υποθέσεις προς όφελός σας. Λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά ή τα συμφέροντά σας τακτοποιούνται εν μέρει, ενώ δεν είναι απίθανο μέσα από νέες δραστηριότητες να αποκομίσετε έσοδα. Κρατήστε ό,τι σας έρθει με σύνεση και όπου μπορείτε κάντε περικοπές στα έξοδα, για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Προσέξτε πώς θα υποστηρίξετε τα συμφέροντα και τις ιδέες σας, γιατί είναι πιθανό να δημιουργηθούν ορισμένα εμπόδια στις συλλογικές σας δραστηριότητες. Πάρτε μέτρα και αποφάσεις που θα σας προστατέψουν στον επαγγελματικό σας τομέα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαρίσουν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν. Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε ανήκουν στο παρελθόν. Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά για όσους είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν θα τύχει να προβληματιστείτε περισσότερο. Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα, που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με τον σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν την υπάρχουσα σχέση σας. Ακόμα και αν δεν σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε τέλεια σχέση και θα φέρετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε.

ΙΧΘΥΕΣ: Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας. Οσοι είστε αδέσμευτοι και περιμένετε να ερωτευτείτε μάλλον πρέπει να κάνετε λίγη ακόμα υπομονή, γιατί οι βιαστικές κινήσεις μπορεί να σας σπρώξουν σε λάθος άνθρωπο. Ετσι κι αλλιώς το κλίμα αρχίζει να ζεσταίνεται και ο μήνας θα είναι αρκετά γενναιόδωρος στον ερωτικό τομέα, οπότε κρατήστε αμείωτη την όρεξη και τον ενθουσιασμό σας. Ομως περιορίστε τα συναισθήματά σας, που είναι ικανά να πνίξουν κάθε είδους λογική και να σας κάνουν να παραφέρεστε. Κρατήστε τις φιλικές και τις οικογενειακές σας σχέσεις μακριά από την προσωπική σας ζωή, μέχρι να σταθεροποιηθεί μια κατάσταση, γιατί οι διφορούμενες γνώμες που θα ακούτε από τους άλλους γύρω σας θα σας οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα