Κρήτη: Συνεχίζεται για όγδοη μέρα το θρίλερ με την απαγωγή του Λεμπιδάκη

17:58 7/4/2017 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΚρήτη: Συνεχίζεται για όγδοη μέρα το θρίλερ με την απαγωγή του ΛεμπιδάκηΠαρασκευή, Απρίλιος 7, 2017 - 17:56

Ζήτημα τιμής αποτελεί πλέον για τις διωκτικές Αρχές η εξιχνίαση της απαγωγής του Κρητικού επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη (φωτό), ο οποίος παραμένει για όγδοη μέρα στα χέρια άγνωστων δραστών!

Ο 54χρονος απήχθη το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης στον οικισμό Καλέσσα, έξω από το Ηράκλειο, ενώ κινούνταν με το πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας Mercedes.

Η οικογένειά του ζει εφιαλτικές στιγμές και προσεύχεται να βρεθεί σύντομα υγιής ο άνθρωπός της, ενώ την ίδια στιγμή η Αστυνομία αισιοδοξεί ότι η υπόθεση θα έχει αίσιο τέλος!

Εξάλλου, η απελευθέρωση του γνωστού επιχειρηματία αποτελεί στοίχημα για την ΕΛ.ΑΣ., οι αξιωματικοί της οποίας εξετάζουν με υπομονή και σοβαρότητα την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι χειρισμοί που ακολουθούν είναι λεπτοί και αποφεύγουν τις σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή του 54χρονου και ενδεχομένως βάλουν τρικλοποδιά στον στόχο τους, που είναι η επίτευξη συμφωνίας για την απελευθέρωσή του.

Οι αστυνομικοί επικεντρώνονται σε πιθανά λάθη και παραλείψεις των απαγωγέων και εστιάζουν στις λεπτομέρειες. Ταυτόχρονα, προσπαθούν να συγκεντρώσουν υλικό από κάμερες ασφαλείας στα σημεία της διαδρομής που ακολούθησε ο επιχειρηματίας ως την απαγωγή του και από τις πιθανές διαδρομές διαφυγής των δραστών.

Παράλληλα, αναμένεται το πόρισμα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια για τα ευρήματα που συνελέγησαν από τα δύο καμένα αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν οι απαγωγείς για να εμβολίσουν τη Mercedes του 54χρονου.
Πάντως, πληροφορίες για την εξέλιξη της έρευνας δεν βγαίνουν προς τα έξω και μόνο τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζουν σε ποιο στάδιο βρίσκεται. Ενδεικτικό είναι ότι η πρόσβαση στον πυρήνα της υπόθεσης έχει αποκλειστεί ακόμη και σε αστυνομικούς που υπηρετούν σε νευραλγικές υπηρεσίες, για λόγους ασφαλείας.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα