«Κουνελάκια» για πάντα

20:02 9/6/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣ«Κουνελάκια» για πάνταΠαρασκευή, Ιούνιος 9, 2017 - 20:01

Ο Χιου Χέφνερ συνήθιζε να λέει «μία φορά Playmate, για πάντα Playmate» και μάλλον δεν είχε άδικο. Το διάσημο ανδρικό περιοδικό, στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι η ομορφιά και το sex appeal είναι διαχρονικά, ζήτησε από επτά πρώην Playmates να αναβιώσουν τα σέξι εξώφυλλα που είχαν κάνει στο παρελθόν και τα οποία είχαν αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Από την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Για να επιτύχουν με ακρίβεια την αναπαράσταση των πρωτότυπων εξωφύλλων, τα μοντέλα φόρεσαν τα ίδια ρούχα, πόζαραν στις ίδιες στάσεις και πήραν το ίδιο αισθησιακό ύφος με τότε. Αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα καμιά τους δεν έχασε το sex appeal, αλλά και το ταλέντο να «προκαλούν» με τον δικό τους αισθησιακό τρόπο τον φακό. «Αρχικά ενθουσιάστηκα, μετά τρομοκρατήθηκα και στο τέλος έβαλα τα δυνατά μου, ώστε αυτή η φωτογράφιση να με κάνει να αισθανθώ υπερήφανη» δήλωσε η Playmate του 1979 Κάντανς Κόλινς, ενώ και η Ρένι Τένισον, η πρώτη Αφροαμερικανίδα Playmate οf the Year, δήλωσε περήφανη που είδε τις «συναδέλφους» της να δείχνουν υπέροχες, δεκαετίες μετά τα πρώτα εξώφυλλά τους.

Στη φωτογράφιση συμμετείχαν επίσης η δεύτερη σύζυγος του Χέφνερ Κίμπερλι Κόνραντ, η Λίζα Μάθιους, η Κάθι Σεν Τζορτζ, η Σάρλον Κεμπ Μαλ και η Μονίκ Σεν Πιερ.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο από τους Ράιαν Λόρι και Μπεν Μίλερ και έδωσε την δυνατότητα να αποκαλυφθεί η ζωή των Playmates μετά τη γυμνή διασημότητα. Ενδεικτικά, μία από αυτές διοικεί κλινική αποτοξίνωσης για άτομα εξαρτημένα από τις ουσίες.

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα