Κοριτσάκι ακρωτηριάστηκε εν πλω, αλλά ο πατέρας του το διαψεύδει!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚοριτσάκι ακρωτηριάστηκε εν πλω, αλλά ο πατέρας του το διαψεύδει!Τρίτη, Ιούλιος 18, 2017 - 10:40

Σε ένα ανατριχιαστικό ατύχημα κατέληξε το ταξίδι ενός τρίχρονου κοριτσιού με το πλοίο «ΦΑΙΣΤΟΣ ΠΑΛΑΣ» (φωτό), στο οποίο είχε επιβιβαστεί προχθές το μεσημέρι μαζί με την υπόλοιπη οικογένειά του από το Ηράκλειο με προορισμό τον Πειραιά, καθώς φέρεται ότι έχασε

το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού του, κάτι που ωστόσο διέψευσε ο πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτυχο κορίτσι ακρωτηριάστηκε όταν έκλεισε από απροσεξία η πόρτα της καμπίνας του πλοίου πιάνοντας το δάχτυλό του. Αμεσα μεταφέρθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, όπου έγινε συγκόλληση του μεσαίου δαχτύλου του και νοσηλεύεται ως σήμερα.

Προανάκριση

Για την υπόθεση ενημερώθηκε προχθές το Α' Λιμενικό Τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, το οποίο ξεκίνησε τη διενέργεια προανάκρισης.

Ωστόσο, ο πατέρας της μικρούλας, που μίλησε σχετικά με τον τραυματισμό της, διέψευσε ότι υπήρξε ακρωτηριασμός, διευκρινίζοντας ότι υπέστη ένα απλό κάταγμα.

«Μετά τα χθεσινά δημοσιεύματα αισθάνθηκα την ανάγκη να γράψω την αλήθεια. Η ώρα 12 το μεσημέρι και καθώς αποχωρούσαμε από την καμπίνα το παιδί μου από τη λαχτάρα να βγει έξω να πάει να παίξει έτρεξε από πίσω μου κι όπως βγήκε δεν πρόλαβε και η πόρτα τού έπιασε το μεσαίο δάχτυλο του αριστερού χεριού. Εγώ βγήκα πρώτος από την καμπίνα να ετοιμάσω το καρότσι για το δεύτερο παιδί μας και δεν πρόλαβα να δω ότι έτρεξε πίσω μου το παιδί κι έτσι είχε σαν αποτέλεσμα να πιαστεί στην πόρτα το δαχτυλάκι της» δήλωσε αρχικά στο Cretalive.gr και πρόσθεσε ότι η περιπέτεια του μικρού παιδιού του έληξε με δύο ράμματα.

ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα