Κοριός ρουφήχτρα για τα όργια της κόκας

17:14 4/9/2015 - Πηγή: Espresso
COVER STORYΜΥΚΟΝΟΣΚοριός ρουφήχτρα για τα όργια της κόκαςΠαρασκευή, Σεπτέμβριος 4, 2015 - 17:07

Πραγματική «ρουφήχτρα» αποδεικνύεται ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. για τα αρχηγικά μέλη του κυκλώματος της Μυκόνου! Οι τηλεφωνικές συνομιλίες πασίγνωστων προσώπων αναμένεται να αποκαλύψουν τους ηγετικούς ρόλους ενός άνδρα και μιας μυστηριώδους γυναίκας, που εξασφάλιζαν στους VIP επισκέπτες νύχτες οργίων με λευκή σάρκα και άφθονη κοκαΐνη.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΘΕΟΔΟΣΗ Π. ΠΑΝΟΥ

Μετά τη σύλληψη των δύο 34χρονων Ελλήνων που κατηγορούνται για διακίνηση ναρκωτικών και έχουν ήδη προφυλακιστεί, η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής ζήτησε (και εξασφάλισε) από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή την άρση απορρήτου για συγκεκριμένα τηλέφωνα που οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει από τις αρχικές παρακολουθήσεις. Οι κάτοχοί τους είναι εφοπλιστές, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων και γνωστοί κοσμικοί, πολλοί από τους οποίους, όταν αποκαλύφθηκε το κύκλωμα, «έτρεξαν στις κοντινές παραλίες της Αττικής για να... φουντάρουν τα κινητά τους», όπως έλεγε χαρακτηριστικά στην «Espresso» αστυνομικός που συμμετέχει στις έρευνες!

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μετά την εξάρθρωση του «βραχίονα» της Μυκόνου, στο κύκλωμα επικράτησε αυτόματα σιγή ασυρμάτου και οι ηγετικές μορφές του «λούφαξαν» περιμένοντας να περάσει η μπόρα χωρίς να τους ακουμπήσει.

Για τον λόγο αυτό, στην προσπάθειά τους να ξεριζώσουν το αρχηγικό κύκλωμα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στοχεύουν πλέον στον εντοπισμό νέων γραμμών επικοινωνίας. Οι νέες συνομιλίες που καταγράφηκαν από τον «κοριό» οδηγούν τις αστυνομικές Αρχές σε δύο πρόσωπα «κλειδιά». Το ένα από αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», είναι ο άνθρωπος που χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «Χρήστος» στις τηλεφωνικές συνομιλίες του και «ψάρευε» στο Κολωνάκι και άλλες αθηναϊκές περιοχές εντυπωσιακά νέα κορίτσια, πρόθυμα να ξαπλώσουν σε οποιοδήποτε κρεβάτι, με την ελπίδα να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας.

Υπεράνω πάσης υποψίας

Ο δεύτερος κύριος στόχος των αστυνομικών είναι η μυστηριώδης «κυρία» που μετέφερε στο νησί των ανέμων τις ποσότητες της κόκας υψηλής καθαρότητας, την οποία επιζητούσαν οι απαιτητικοί πελάτες. Η άγνωστη (προς το παρόν) γυναίκα θεωρείται πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, αλλά από τις τηλεφωνικές συνομιλίες προκύπτει ότι έριχνε στην αγορά της Μυκόνου την κοκαΐνη μέσω των δύο προφυλακισμένων, που αναλάμβαναν να τη μοιράσουν σε γιοτ, ξενοδοχεία και κλαμπ του νησιού.

Ιδιαίτερη σημασία δίνουν οι αστυνομικοί στην άρση τηλεφωνικού απορρήτου ενός επιχειρηματία του Κολωνακίου, ο οποίος είχε επισημανθεί από τις έρευνες να έχει συχνές επαφές με τους δύο προφυλακισμένους και φέρεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στο κύκλωμα.

Αλλωστε, το συμπέρασμα στο οποίο είχαν καταλήξει από την αρχή της έρευνας οι αστυνομικοί ήταν πως το Κολωνάκι και τα νότια προάστια της Αττικής αποτελούσαν τα «αρχηγεία» του πολυδαίδαλου κυκλώματος και από εκεί κατέληγε η κοκαΐνη στη Μύκονο, ακόμη και με ταχύπλοα! Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες ο ανακριτής Σύρου αναμένεται όχι μόνο να καλέσει για κατάθεση τους «επώνυμους» πελάτες του κυκλώματος αλλά και να τους ασκήσει διώξεις για κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών.

Με τους προφυλακισμένους

Το δικαστικό μέγαρο του νησιού αναμένεται να κατακλυστεί από τουλάχιστον είκοσι VIP πρόσωπα, τα οποία ο «κοριός» της ΕΛ.ΑΣ. κατέγραψε να συνομιλούν με τους δύο προφυλακισμένους κατηγορούμενους και να τους δίνουν παραγγελίες για ναρκωτικά και ειδικά για κοκαΐνη, χασίς και μεθαμφεταμίνες!

Συνομιλίες «στριμώχνουν» τους VIPs

Ενώπιον του ανακριτή Πλημμελειοδικών Σύρου αναμένεται να προσαχθούν εκ νέου σήμερα οι δύο 34χρονοι Ελληνες που έχουν προφυλακιστεί για την υπόθεση του κυκλώματος των διακινητών της «άσπρης σκόνης» και των επί πληρωμή ερωτικών συντρόφων της Μυκόνου. Ο δικαστικός λειτουργός φέρεται ότι ζήτησε να δώσουν συμπληρωματική απολογία, επειδή από την έρευνα που συνεχίζεται προέκυψαν νέα στοιχεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον ανακριτή Σύρου διαβιβάστηκε νέα συμπληρωματική δικογραφία, η οποία περιέχει απομαγνητοφωνήσεις από τηλεφωνικές συνομιλίες με «υψηλούς» επισκέπτες της Μυκόνου, τις οποίες κατέγραψε ο «κοριός» της Αστυνομίας. Μάλιστα φέρεται ότι περιέχουν άκρως αποκαλυπτικό περιεχόμενο και «πικάντικες» λεπτομέρειες για τη δράση τους και «στριμώχνουν» ακόμη περισσότερο τους πασίγνωστους Ελληνες και τους Αραβες κροίσους, οι οποίοι ξεφάντωναν στο νησί των ανέμων με πανέμορφα κορίτσια και μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών.

Keywords
Τυχαία Θέματα