«Κλείδωσε» ο Γιώργος Δασκαλάκης στο Πειραιώς Stage!

SHOWBIZ«Κλείδωσε» ο Γιώργος Δασκαλάκης στο Πειραιώς Stage!Τρίτη, Νοέμβριος 24, 2015 - 15:51

Ο Γιώργος Δασκαλάκης μετράει στο ενεργητικό του, τα τελευταία χρόνια απανωτές επιτυχίες, ποιοτικές που αντέχουν στον χρόνο. Δεν είναι τυχαίο που μεγάλοι συνθέτες και στιχουργοί, όπως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και
ο Ηλίας Φιλίππου υπογράφουν τις τελευταίες δισκογραφικές δουλειές του.

Μετά από πολλές προτάσεις, ως νέο «μήλο της έριδος» ο Γιώργος Δασκαλάκης, έγειρε και κλείδωσε τον φετινό χειμώνα να βρίσκεται στο «Πειραιώς

Stage» με νέα δισκογραφική δουλειά και ένα κλιπ στα σκαριά, έρχεται σε ένα από τα ωραιότερα κέντρα διασκέδασης στην πρωτεύουσα, το «Πειραιώς Stage», για να δώσει την δική του ταυτότητα στην νυχτερινή διασκέδαση.

Ο Γιώργος Δασκαλάκης δηλώνει για την καινούρια του συνεργασία: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους επιχειρηματίες που εκδήλωσαν το ενδιαφέρον τους στο πρόσωπό μου και είναι μεγάλη τιμή αυτό για εμένα, αλλά μετά από την πρόταση του κου Γιώργου Κούβαρη που έχει αναλάβει την επικοινωνία και την καλλιτεχνική επιμέλεια στο «Πειραιώς Stage» ήταν μονόδρομος για μένα, να βρίσκομαι σε αυτό το σχήμα, με πολύ καλές φωνές όπως της Λίτσας Γιαγκούση, Έλενας Μεταξά, Χρήστου Δαναού , Άντζυς Καρέζη, Αναστάση Αγγέλου, αλλά και πολλές νέες φωνές.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στους επιχειρηματίες Θανάση Τραγουλιά, Νίκο και Χρήστο Γατζούδη που με αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή. Είμαι σίγουρος για το αποτέλεσμα και σας περιμένουμε όλους στην πρεμιέρα 27 Νοεμβρίου.»

Keywords
Τυχαία Θέματα