Κλαίνε οι θαυμαστές της Παναγιώταρου!

SHOWBIZΗ ξανθιά φαντασίωση του «My style rocks» ετοιμάζεται για γάμοΚλαίνε οι θαυμαστές της Παναγιώταρου! Δευτέρα, Δεκέμβριος 4, 2017 - 15:27

❱❱ Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου θα ντυθεί νύφη το καλοκαίρι!

Η απόλυτη ξανθιά φαντασίωση, που γνωρίσαμε μέσα από το «My style rocks» του Σκάι, παντρεύεται με τον σύντροφό της, τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο, στις 7 Ιουλίου, σε έναν ανοιχτό γάμο που θα γίνει σε κτήμα στο Τατόι!

Την αποκάλυψη έκαναν

οι ίδιοι οι μελλόνυμφοι, μιλώντας στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και μάλιστα άνοιξαν στην κάμερα τις πόρτες του εντυπωσιακού τετραώροφου σπιτιού τους, τη διακόσμηση του οποίου έχει επιμεληθεί η ίδια η Αλεξάνδρα.

Παρότι η sexy παίκτρια του reality μόδας του Σκάι είναι μόλις 24 χρόνων, η σχέση της με τον πλαστικό χειρουργό μετρά ήδη τριάμισι χρόνια και οι φωτογραφίες στους λογαριασμούς της στα social media μαζί του διαδέχονται η μία την άλλη και είναι η μία πιο τρυφερή και αισθησιακή από την άλλη.



Ο Αριστομένης Γιαννόπουλος είναι γνωστός στον καλλιτεχνικό κόσμο ως ένας από τους πιο γνωστούς πλαστικούς χειρουργούς της χώρας μας, με τους καλλιτέχνες που έχουν αφεθεί στα έμπειρα χέρια του να ανέρχονται σε δεκάδες.

Η ίδια η Αλεξάνδρα δεν έχει αρνηθεί πως ο σύντροφός της έχει επέμβει και στο δικό της πρόσωπο και στο σώμα, μια και αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για εκείνον! Γοητευτικός, επιτυχημένος και γνώστης της γυναικείας ομορφιάς, ο δρ Γιαννόπουλος είναι ο ιδανικός σύντροφος... Δεν συμφωνείτε;

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα