Κίνημα εξαπατημένων γυναικών εναντίον του «κατά συρροήν» γαμπρού

18:07 7/3/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΗΠΑ:Κίνημα εξαπατημένων γυναικών εναντίον του «κατά συρροήν» γαμπρούΤρίτη, Μάρτιος 7, 2017 - 18:07

Τις παντρεύτηκε και τις «μάδησε», αλλά όταν ανακάλυψαν ότι ήταν πολλές, αντί να σταυρώσουν τα χέρια και να κλάψουν τη μοίρα τους, έγιναν μια γροθιά, τον διαπόμπευσαν ιντερνετικά και τώρα τον κυνηγούν και δικαστικά.

Ο 46χρονος Ρίτσαρντ Σκοτ Σμιθ από το Λενέξα του Κάνσας παντρεύτηκε δύο γυναίκες, άσκησε σωματική βία σε μία, ενώ οδήγησε πολλές στη χρεοκοπία. Μία από αυτές, η Λίζα Λέντον, η οποία τυπικά εξακολουθεί

να είναι παντρεμένη με τον Σμιθ, δημιούργησε ένα μπλογκ με την ονομασία «Scott the crook Smith» (Σκοτ -ο απατεώνας- Σμιθ), μέσω του οποίου ξετύλιξε όλα τα ψέματά του και δικτυώθηκε με άλλα θύματά του, με τα οποία τελικά έχτισε μια δυνατή φιλία.

Οταν ο Σμιθ ανακρίθηκε από την αστυνομία τον Ιανουάριο, παραδέχθηκε ότι είχε παντρευτεί πέντε φορές. Ωστόσο, σύμφωνα με τη μαρτυρία της αδερφής του στο μπλογκ, ο... κατά συρροήν γαμπρός μάλλον έχει παντρευτεί οκτώ με εννέα φορές.

Η Λέντον παντρεύτηκε με τον Σμιθ στην Τζόρτζια τον Απρίλιο του 2012 και έπειτα από μερικούς μήνες τον άφησε, ενώ είχε και τη σωτήρια για τα οικονομικά της έμπνευση να τον μπλοκάρει από πρόσβαση στα περιουσιακά στοιχεία και στους λογαριασμούς της.

Ενα άλλο από τα θύματά του, όμως, η Τζιν Χάνσεν, δεν ήταν τόσο τυχερή. Ταξίδεψε με τον Σμιθ στο Λας Βέγκας τον Αύγουστο του 2015 και παντρεύτηκαν έπειτα από γνωριμία τους σε κλαμπ για μόνους. «Λέει υπέροχες ιστορίες. Αυτό είναι κομμάτι της γοητείας του» εξηγεί η γυναίκα για την τακτική του.

Αργότερα, όμως, η γυναίκα αυτή διαπίστωσε ότι «δεν βγαίνει ούτε μία αλήθεια από το στόμα του» και ότι έχασε όλα τα λεφτά που επένδυσε στην εταιρία του. Τώρα συμμετέχει στην ομαδική αγωγή σε βάρος του για απάτη και άλλα κακουργήματα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα