Κέρδισε 4.100.000 ευρώ στο Τζόκερ παίζοντας μόλις 3 ευρώ!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚέρδισε 4.100.000 ευρώ στο Τζόκερ παίζοντας μόλις 3 ευρώ!Τρίτη, Νοέμβριος 21, 2017 - 13:40

❱❱ Με ένα απλό δελτίο αξίας μόλις 3 ευρώ (!) έλυσε για πάντα τα προβλήματά του ο υπερτυχερός του Τζόκερ από το Αγρίνιο, καθώς βρέθηκε ξαφνικά με μια περιουσία 4.100.000 ευρώ!

Μεταξύ άλλων, έσπασε και το... ρεκόρ της περιοχής, που έχει «δώσει» ακόμα έναν χρυσό νικητή, τον Αύγουστο του 2016, με κέρδη 3.000.000 ευρώ!

Ο μεγάλος τυχερός, ο οποίος θα θυμάται για πάντα την Κυριακή 19 Νοεμβρίου, κατέθεσε το νικηφόρο δελτίο στο πρακτορείο της Βασιλικής Αντωνοπούλου,

στο Καινούργιο της ενότητας Θεστιέων του Δήμου Αγρινίου.

«Δεν έχουμε ιδέα ποιος είναι ο μεγάλος νικητής, ούτε μέχρι στιγμής έχει εμφανιστεί κάποιος. Το δελτίο παίχτηκε κάποια στιγμή από την Παρασκευή ως την Κυριακή το βράδυ. Ο τυχερός έγραψε μόνος του έξι στήλες και έριξε το δελτίο στη μηχανή. Μία από τις στήλες των 0,50 λεπτών κέρδισε τα χρήματα» εξήγησε στην «Espresso» η κυρία Αντωνοπούλου, συμπληρώνοντας πως και άλλες φορές στο παρελθόν το πρακτορείο της έχει μοιράσει χρήματα, ενώ τον περασμένο Σεπτέμβριο ένας συντοπίτης της κέρδισε 20.000 ευρώ. Ομως, είναι η πρώτη φόρα που θα δώσει τόσο μεγάλο ποσό! Παράλληλα, ευχήθηκε στον νικητή να είναι γερός και δυνατός, για να χαρεί το απροσδόκητο δώρο που του έκανε η τύχη! Αφότου έγινε γνωστό το νέο στην περιοχή, φούντωσαν οι φήμες για την ταυτότητα του εκατομμυριούχου. Ωστόσο, σε τέτοιες περιπτώσεις συνηθίζεται ο νικητής να εξουσιοδοτεί έναν δικηγόρο, ο οποίος αναλαμβάνει να εξαργυρώσει το τυχερό δελτίο.

Εκτός από το χρυσοφόρο δελτίο στην 1η κατηγορία (5+1), το οποίο κερδίζει το ποσό των 4.149.788,43 ευρώ, βρέθηκαν ακόμα δύο τυχερά δελτία στη δεύτερη κατηγορία (5) με δύο και τέσσερις επιτυχίες, αντίστοιχα. Η κάθε επιτυχία κερδίζει από 14.668,69 ευρώ.

Μαρία Μεϊμάρη

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα