Κεραυνοβόλος έρωτας μέσω του... facebook

ΡΕΠΟΡΤΑΖΚεραυνοβόλος έρωτας μέσω του... facebookΠέμπτη, Αύγουστος 21, 2014 - 14:14

Εβαλε κάποια πράγματα σε ένα σακίδιο και πήρε το πρώτο λεωφορείο με προορισμό την Αθήνα... Αν και μόλις 16 ετών, το κορίτσι από την Καλαμάτα ήταν αποφασισμένο για όλα έχοντας σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη φυγή από το πατρικό της σπίτι, με σκοπό να συναντήσει έναν 32χρονο που γνώρισε μέσω facebook και τον ερωτεύτηκε!
Η ανήλικη έφυγε με το δρομολόγιο των 5.00 και λίγες ώρες αργότερα η μητέρα της είδε το κρεβάτι της στρωμένο και την κόρη της άφαντη. Τρομοκρατημένη, πήγε «γραμμή» στην Ασφάλεια Καλαμάτας, όπου κατήγγειλε την εξαφάνισή της εξηγώντας ότι η 16χρονη, που έχει και μια μικρή αναπηρία στο χέρι, τελευταία επικοινωνούσε στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης με κάποιον από τη Λέσβο ή την Κω.

Αμέσως ενημερώθηκε η εισαγγελέας υπηρεσίας Καλαμάτας, που έδωσε εντολή για άρση απορρήτου του κινητού τηλεφώνου της, με αποτέλεσμα να την εντοπίσουν γρήγορα από κεραία τηλεφωνικής εταιρείας στο λιμάνι του Πειραιά. Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή Πειραιά προκειμένου να αναζητήσει το κορίτσι στα εκδοτήρια των εισιτηρίων, καθώς είχε ήδη την περιγραφή της από τις αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές της Καλαμάτας. Ετσι λίγο πριν από τις 11.00 το πρωί της Δευτέρας οι λιμενικοί την εντόπισαν στα εκδοτήρια εισιτηρίων για τα πλοία με προορισμό τη Μυτιλήνη και την οδήγησαν στο Λιμεναρχείο Πειραιά, απ' όπου την παρέλαβαν το απόγευμα της ίδιας μέρας οι γονείς της.

Σύλληψη στο χωριό

Οταν επέστρεψαν στην Καλαμάτα, γονείς και κόρη πήγαν στην Ασφάλεια προκειμένου η 16χρονη να δώσει κατάθεση για να ξεκαθαριστεί αν ο φίλος της στο facebook ήταν εκείνος που της ζήτησε να πάει να τον βρει και να φύγει μαζί του. «Ηθελα να συναντήσω έναν κύριο που γνώρισα μέσω facebook» ήταν το μόνο που είπε η ανήλικη.
Εις βάρος του πάντως εκδόθηκε ένταλμα για απόπειρα αρπαγής ανηλίκου και το πρωί της Τρίτης συνελήφθη από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Γέρας σε χωριό έξω από Μυτιλήνη, όπου μένει. Ο 32χρονος ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα προγραμματισμένα θα τον επισκεπτόταν και μάλιστα με σύμφωνη γνώμη των γονιών της! Με προφορική εντολή του εισαγγελέα ο 32χρονος αφέθηκε χθες ελεύθερος.

Αγωνία για τη Στέλλα Μπαρδάκη

Στο μεταξύ, κορυφώνεται η αγωνία της οικογένειας της 16χρονης Στέλλας Μπαρδάκη, η οποία εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην Πάτρα στις 6 Αυγούστου. Η ανήλικη δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, ενώ έχει σημάνει Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Keywords
Τυχαία Θέματα