Κατερίνα Μπουρνέλη: Σε τρία talent shows

SHOWBIZΚατάφερε να μπει στο «Fame Story» και στο «The Voice» για δεύτερη φοράΚατερίνα Μπουρνέλη: Σε τρία talent showsΠαρασκευή, Οκτώβριος 20, 2017 - 20:18

❱❱ H Kατερίνα Μπουρνέλη «οργώνει» τα μουσικά ριάλιτι από τα 17 της

Σε επαγγελματία παίκτρια talent shows έχει εξελιχθεί η Κατερίνα Μπουρνέλη! Η νεαρή τραγουδίστρια, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το «Fame Story», εμφανίστηκε προχθές στις blind auditions του «Voice». Λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά; Δεν ήταν η πρώτη της φορά στη συγκεκριμένη εκπομπή! Η τραγουδίστρια συστήθηκε στο τηλεοπτικό

κοινό στην τρυφερή ηλικία των 17 ετών, οπότε και συμμετείχε στον τρίτο κύκλο του «Fame Story», ακριβώς πριν από 12 χρόνια.

Τότε, μάλιστα, οι τηλεθεατές την παρακολουθούσαν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, αφού ζούσε στη «Μουσική Ακαδημία» που είχε στηθεί για τις ανάγκες του reality. Εκτοτε εργάστηκε επαγγελματικά ως τραγουδίστρια σε νυχτερινά κέντρα, κάνοντας παράλληλα καλλιτεχνικές σπουδές ως επί το πλείστον πάνω στη φωνητική τοποθέτηση. Στη διάρκεια της μουσικής διαδρομής της έβγαλε cd single, γύρισε βιντεοκλίπ και για ένα διάστημα υπήρξε μέλος του γυναικείου συγκροτήματος Quattro. Το 2015 η Κατερίνα Μπουρνέλη εμφανίστηκε ξανά στις οθόνες μας, διεκδικώντας μία θέση στο «Voice» του ΑΝΤ1, με το τραγούδι «Καλημέρα» της Δέσποινας Βανδή. Η ερμηνεία της άρεσε στην τελευταία, που την έβαλε στην ομάδα της. Ωστόσο, η νεαρή καλλιτέχνιδα δεν κατάφερε να φτάσει ως τον τελικό. Κι επειδή «ο επιμένων νικά», το βράδυ της Τετάρτης την ξαναείδαμε στο «Voice» που πλέον προβάλλεται από τον Σκάι, και κάπως έτσι οι συμμετοχές της σε σόου ταλέντων... τρίτωσαν. Τούτη τη φορά επέλεξε το τραγούδι «California Dreamin’».

Οπως αποδείχτηκε, η δουλειά και η μελέτη της όλα αυτά τα χρόνια που προσπαθεί να λάμψει στον χώρο η Κατερίνα φαίνεται ότι έπιασαν τόπο, αφού με την ερμηνεία της έκανε και τους τέσσερις coaches να πατήσουν το buzzer και να γυρίσουν τις καρέκλες τους! Εκείνη επέλεξε να ενταχθεί στην ομάδα του Σάκη Ρουβά.

Κατερίνα ΜπουρνέληΠαράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα