Κατάθεση του Σ. Ρουβά για το σκάνδαλο της συναυλίας στην Πάφο

SHOWBIZΚατάθεση του Σ. Ρουβά για το σκάνδαλο της συναυλίας στην ΠάφοΔευτέρα, Οκτώβριος 20, 2014 - 16:29

Κατάθεση για την περιβόητη φιλανθρωπική συναυλία που είχε δώσει πριν από έναν χρόνο στην Πάφο θα κληθεί να δώσει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάκης Ρουβάς! Το όνομα του πασίγνωστου Ελληνα ποπ σταρ ενεπλάκη στην υπόθεση που μονοπώλησε το ενδιαφέρον των κυπριακών μέσων ενημέρωσης μετά τις καταγγελίες που είδαν το φως

της δημοσιότητας για τον Δήμο Πάφου. Σύμφωνα με αυτές, με εισήγηση του δημάρχου Σάββα Βέργα δεν πληρώθηκε φόρος θεάματος για την εν λόγω συναυλία, καθώς ο ίδιος φέρεται ότι είχε δεσμευτεί πως μέρος των εσόδων θα δινόταν στο Δημοτικό Παντοπωλείο Πάφου.
Ενα χρόνο μετά όμως δεν έχει δοθεί ούτε ένα σεντ, παρά το γεγονός ότι τα καθαρά έσοδα ξεπέρασαν τα 150.000 ευρώ.


Ετσι η Νομική Υπηρεσία του νησιού ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση και ο Σάκης Ρουβάς είναι πιθανόν να κληθεί να δώσει κατάθεση. Πάντως ο δημοφιλής τραγουδιστής έστειλε μέσω των δικηγόρων του ανακοίνωση ότι τόσο ο ίδιος όσο και η εταιρία του δεν είχαν ουδεμία ανάμειξη στη διοργάνωση και τη διαχείριση των εσόδων της εν λόγω συναυλίας.


Σημειώνεται ότι ως κύριος μέτοχος στην ιδιωτική εταιρία που διοργάνωσε τη συναυλία φέρεται ο σύζυγος υπαλλήλου του δήμου, η οποία είναι στενή συνεργάτιδα του κ. Βέργα. Τόσο για εκείνη όσο και για τον δήμαρχο Πάφου το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου είχε διατάξει την τετραήμερη προσωποκράτησή τους για υπόθεση αποστολής απειλητικών μηνυμάτων σε δημοτικούς συμβούλους και δημοσιογράφο, με αφορμή σκάνδαλο που αφορά διαχωρισμό οικοπέδων.
«Εχω την πεποίθηση ότι αφού οι ανακριτικές Αρχές ολοκληρώσουν το έργο τους, η Δικαιοσύνη θα απονείμει, εάν υπάρχουν στοιχεία, στον καθέναν αυτό που πρέπει», δήλωσε στην «Espresso» ο συνήγορος του κ. Βέργα και δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω Χαράλαμπος Αποστολίδης.

Μαρία Μεϊμάρη

Keywords
Τυχαία Θέματα