«Καρό σημαία» στα Εμιράτα και «σχολική εκδρομή» στη Σλοβενία

SHOWBIZ«Καρό σημαία» στα Εμιράτα και «σχολική εκδρομή» στη Σλοβενία Σάββατο, Δεκέμβριος 2, 2017 - 15:00

❱❱ Κάθε εβδομάδα η στήλη κάνει τον γύρο του κόσμου, κατασκοπεύοντας κοσμικούς και celebrities στα εξωτικά ταξίδια τους.

Λίγο προτού οι Ελληνες λάτρεις των Γαλλοελβετικών Αλπεων διακτινιστούν σε Gstaad, Courchevel και St. Moritz για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές τους, αρκετοί ανανεώνονται κάθε weekend

με αποδράσεις στο εξωτερικό, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Την περασμένη εβδομάδα, ένα δεύτερο ταξίδι του μέλιτος πέρασαν στο Αμπού Ντάμπι των Αραβικών Εμιράτων η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊνός Δέλλας, όπου μεταξύ άλλων επιδόθηκαν σε shopping therapy, αλλά κυρίως ενθουσιάστηκαν με το περίφημο F1 Abu Dhabi Grand Rrix, το οποίο παρακολούθησαν στη Yas Marina.

Η πρωταθλήτρια ομάδα της Mercedes με τους Valtteri Bottaς και Lewis Hamilton στέφθηκε νικήτρια και ο «Τράι» αποθέωσε τους νικητές.

Ταξίδι που παρέπεμπε σε σχολική εκδρομή με πουλμανάκια, γέλια και αστεία οργάνωσε ο επιχειρηματίας Μίλτος Καμπουρίδης με την ευκαιρία των γενεθλίων του. Μαζί με τη σύζυγό του Μαρίνα Βερνίκου και τα παιδιά τους πετάχτηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στη Σλοβενία, παρέα με το ερωτευμένο ζεύγος Σάκη Τανιμανίδη - Χριστίνας Μπόμπα. Μαζί τους ήταν και η fashion blogger Χρυσάνθη Κουρούπη με τα παιδιά της.

Η Μαρίνα Βερνίκου, η οποία, ως γνωστόν, έχει πάθος με τη φωτογραφία, δεν σταμάτησε να απαθανατίζει στον φακό της τις ομορφιές της Λιουμπλιάνας, ενώ ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης μέχρι και σε γυμναστική επιδόθηκε στο γυμναστήριο του Bled Slovenia.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα
Καρό, Εμιράτα, Σλοβενία,karo, emirata, slovenia