Κάνουν το πλατό (!) δεύτερο σπίτι τους

SHOWBIZΚάνουν το πλατό (!) δεύτερο σπίτι τουςΚυριακή, Ιούλιος 20, 2014 - 13:00

Μπορεί κάποιοι τηλεαστέρες να απολαμβάνουν τον ήλιο και τη θάλασσα, κάποιοι άλλοι όμως αντί για παραλία τρέχουν να κλείσουν τις συμφωνίες για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Τα ονόματα πέφτουν βροχή από τους υπευθύνους των καναλιών και τα ραντεβού δίνουν και παίρνουν μέχρι να πέσουν οι τελικές υπογραφές που θα επισημοποιήσουν και την εκάστοτε μεταγραφή.

Ποιους θα δούμε και σε ποια κανάλια είναι κάτι που θα κριθεί μέσα στις επόμενες μέρες, η «Espresso της Κυριακής» ωστόσο σας δίνει μια πρώτη εικόνα του πώς θα

δημιουργηθεί ο νέος τηλεοπτικός χάρτης που, όπως φαίνεται, κάνει στάτους περισσότερο από ποτέ το «ζευγάρια στη ζωή, ζευγάρια και στην ΤV».

Η... μετακόμιση

Η Κατερίνα Καραβάτου με το κλείσιμο του πολύ επιτυχημένου «Μες στην καλή χαρά» έριξε τη βόμβα της, ότι θα τη δούμε από Σεπτέμβριο σε άλλο κανάλι. Η παρουσιάστρια ετοιμάζει νέο μαγκαζίνο, έχοντας μάλιστα στο πλευρό της τον Κρατερό Κατσούλη. Λαμπερό ζευγάρι στη ζωή, θα συνεργαστεί πρώτη φορά και επαγγελματικά, με στόχο να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του Σαββατοκύριακου. Η συμφωνία με το Ε για πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με το δικό τους στιλ έχει σχεδόν οριστικοποιηθεί. Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης έχουν κάνει συζητήσεις με τους υπευθύνους του καναλιού και -εκτός απροόπτου- από τη νέα σεζόν θα δούμε τη Θεσσαλονικιά παρουσιάστρια και τον σύζυγό της μαζί στην TV, ενώ από τα τέλη του καλοκαιριού θα αρχίσουν να προετοιμάζουν την εκπομπή τους.

O Νίκος Μουτσινάς, από την πλευρά του, φαίνεται να έγινε μήλον της Εριδος μετά την αποχώρησή του από τον Alpha δίνοντας τέλος στην εκπομπή «Δέστε τους» και αφήνοντας ένα κενό στην απογευματινή ζώνη του καναλιού. Ο παρουσιαστής μόνο στα αζήτητα δεν έμεινε με την αποχώρησή του, καθώς όλα τα κανάλια ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Εκείνος έκανε ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ και αν τελικά πέσουν και οι υπογραφές, θα παρουσιάσει τον «Αδύναμο κρίκο».

Το παιχνίδι, που έγινε γνωστό με την Ελενα Ακρίτα σε ρόλο «κακιάς», φαίνεται πως τώρα αλλάζει παρουσιαστή, με τον Νίκο Μουτσινά να προσαρμόζει τον ρόλο στα μέτρα του. Από τη μία το καυστικό του χιούμορ και από την άλλη ο τρόπος που έχει να παρουσιάζει τα πράγματα τον κάνουν τον ιδανικό παρουσιαστή γι' αυτό το concept. Το οποίο -για την ιστορία- ήταν να το κάνει στον Alpha, αλλά η συμφωνία κατάντησε να γίνει... γεφύρι της Αρτας, αφού οι συζητήσεις γίνονταν και ξαναγίνονταν, αλλά η εκπομπή ποτέ δεν εντάχθηκε στο πρόγραμμα του σταθμού. Ο παρουσιαστής όμως έχει ήδη μιλήσει με τον ΑΝΤ1 και έκλεισε ρόλο στην κωμική σειρά «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τον θέλουν και για άλλα concepts του σταθμού.

Αγνωστό είναι ακόμα το μέλλον για την Ελεονώρα Μελέτη. Ενώ οι πληροφορίες τη θέλουν να μην ανανεώνει το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κηφισιάς, εκείνη επιμένει για το αντίθετο λέγοντας ότι συνεχίζει τις συζητήσεις με τον σταθμό. Τα σενάρια τη θέλουν να πηγαίνει στον ΣΚΑΪ, ενώ την τελική απόφαση θα τη μάθουμε το αργότερο προς τα τέλη του Αυγούστου.

Στη Μεσογείων πάλι, ενώ ακούγονταν τόσα ονόματα για το πρωινό του Mega -από τη Ζέτα Μαυροπούλια μέχρι τη Βάσω Λασκαράκη, η οποία μετά τη γέννηση της κόρης της ετοιμαζόταν να επιστρέψει και πάλι στα τηλεοπτικά δρώμενα- τελικά θα το πάρει ο Μάρκος Σεφερλής. Οι συζητήσεις με το κανάλι είναι σε πολύ καλό επίπεδο, καθώς μέσα από το «Just the two of us» είδαν τη μεγάλη δημοτικότητα που έχει - συν ότι στα θέατρα όπου παίζει δεν πέφτει καρφίτσα κάθε σεζόν. Δεν ήθελαν λοιπόν και πολύ για να πάρουν την απόφαση να τον αξιοποιήσουν αναθέτοντάς του το «Πρωινό mou».

Βέβαια μέσα στη σεζόν θα δούμε και την εκπομπή στην prime time ζώνη με σκετς και παιχνίδια για όλη την οικογένεια, κάτι που συζητούσε εδώ και πολύ καιρό. Ο ηθοποιός θα έχει στο πλευρό του τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά και όπως είναι φυσικό, θα είναι αρκετά δυνατοί αντίπαλοι για τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά.

Αντίο από την Ολγα Τρέμη

Περνώντας τον τομέα της ενημέρωσης, η Ολγα Τρέμη έριξε σαν βόμβα την παραίτησή της στο Mega λίγο πριν λήξει η σεζόν. Η ανκοργούμαν του κεντρικού δελτίου αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στα επαγγελματικά της και να διευκολύνει με τον τρόπο αυτόν τον διευθυντή ειδήσεων και ενημέρωσης Χρήστο Παπαγιωτόπουλο, καθώς οι ιθύνοντες του Mega στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο του ζητούσαν να γίνουν αλλαγές.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα