ΚΑΛΛΙΤΣΗΣ: Ζω από θαύμα

14:29 4/4/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΗ κατάθεση στο δικαστήριο του κομμωτή των VIPsΚΑΛΛΙΤΣΗΣ: Ζω από θαύμαΤρίτη, Απρίλιος 4, 2017 - 14:27

Πάγωσε το ακροατήριο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας, όπου άρχισε χθες η δίκη για την ένοπλη ληστεία σε βάρος του Πάνου Καλλίτση και της συζύγου του Ελενας Χριστοπούλου.

ΑΠO ΤΗ
ΝΙΚΟΛΙΑ ΣΙΜΟΝΕΤΗ

Ο κομμωτής των διασήμων μίλησε για τη νύχτα τρόμου που έζησε. Περιέγραψε πώς βρέθηκε μια ανάσα από τον θάνατο όταν δέχθηκε τρεις σφαίρες στο στήθος και στα πόδια, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά. «Εμένα

νιώθω ότι με σκότωσε! Ο γιατρός μού είπε ότι ζω από θαύμα!» ανέφερε ο γνωστός κομμωτής, προσθέτοντας ότι κατά την επίθεση που δέχθηκε το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου στο γκαράζ του σπιτιού του τραυματίστηκε και η σύζυγός του από μια σφαίρα στο χέρι.

Αδικήματα

Στο εδώλιο κάθονται ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος ήδη καταδικασμένος για διάφορα αδικήματα, που τα στοιχεία τους αποκαλύφθηκαν μήνες αργότερα από τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας.

«Οταν φτάσαμε στο σπίτι, άνοιξα την γκαραζόπορτα. Την ώρα που έκλεινε, ακούω έντονο βηματισμό και ανθρώπους να τρέχουν. Στα δεξιά μου αντιλήφθηκα έναν άνθρωπο που κράταγε όπλο και φώναζε “βγείτε έξω”. Μόνο τα μάτια του έβλεπα, όλα τ' άλλα ήταν καλυμμένα. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι κρατούσε όπλο, φαινόταν κάτι σαν μεγάλο χωνί. Κλείδωσα το αυτοκίνητο, έβαλα μπροστά και πήγα να κάνω όπισθεν. Πάτησα ξανά το κουμπί για την πόρτα του γκαράζ. Οταν άνοιξε η πόρτα, είδα να μπαίνει και ο δεύτερος. Εβλεπα καλυμμένους ανθρώπους σαν cat women» κατέθεσε ο Πάνος Καλλίτσης. Η κίνησή του να βάλει όπισθεν φαίνεται ότι τρόμαξε τους δράστες, με αποτέλεσμα ο ένας από τους δύο να πυροβολήσει το τζάμι από την πλευρά της Ελενας Χριστοπούλου, τραυματίζοντάς τη. «Η Ελενα έπεσε πίσω στο κάθισμα, είχε φύγει η πρώτη σφαίρα από την πλευρά του συνοδηγού. Ο δράστης φώναζε “βγες έξω”! Ηταν σαν να έβλεπες ταινία! Εσπασαν τα τζάμια. Η Ελενα βγήκε έξω και φώναζε “μην πυροβολείτε, ό,τι θέλετε, ό,τι θέλετε”...» περιέγραψε ο κομμωτής.

«Ενιωσα ένα κάψιμο»

Ακόμη και μετά τον εξ επαφής πυροβολισμό στο στήθος του, ο Πάνος Καλλίτσης κατάφερε να σηκωθεί για να προστατέψει τη σύζυγό του. Η μαρτυρία του για τη στιγμή που πίστεψε ότι θα πεθάνει είναι συγκλονιστική: «Βγήκα από το αυτοκίνητο με στόχο να σώσω τη γυναίκα μου. Ολα έγιναν πολύ γρήγορα. Ο άνθρωπος που με πυροβόλησε φώναξε “δέσε τη”. Εκείνη τη στιγμή φοβήθηκα ότι θέλουν να μας απαγάγουν, να μας ανεβάσουν στο σπίτι μας... Τότε έφαγα τη σφαίρα, ένιωσα ένα κάψιμο και λέω “όχι, ρε π...τη στην καρδιά”! Και τότε κάνω μια κίνηση και του βγάζω την κουκούλα. Είδα το βλέμμα του τρόμου στο πρόσωπό του, καθώς δεν είχα πέσει από τον πυροβολισμό. Μετά άρχισα να κουνάω τα πόδια μου και με πυροβόλησε εκεί. Από θαύμα ζω, η σφαίρα σταμάτησε ένα χιλιοστό πριν από τη μηριαία αρτηρία»!

«Βίασαν την ψυχή της για πάντα...»

Ο Πάνος Καλλίτσης αναφέρθηκε πολλές φορές στην κατάθεσή του στον «ψυχικό βιασμό» που υπέστησαν ο ίδιος και η σύζυγός του. Σε ερώτηση συνηγόρου υπεράσπισης για το τι ακριβώς έκανε ο κατηγορούμενος εντολέας του στη γυναίκα του, απάντησε εμφανώς φορτισμένος: «Τι άλλα να σας πω, κύριε; Βίασαν την ψυχή της για πάντα!»

Στην κατάθεσή της η Ελενα Χριστοπούλου περιέγραψε: «Ανοίγοντας την πόρτα του γκαράζ μας, ενώ μιλούσα στο τηλέφωνο, άκουσα τον σύζυγό μου να φωνάζει “ωχ” και είδα έναν άνθρωπο με μαύρη κουκούλα, σκούρα ρούχα και πιστόλι. Κατάλαβα ότι ήρθε το τέλος μας! Ο άνδρας μου κλείδωσε το αυτοκίνητο, πήγε να κάνει όπισθεν και εκείνη τη στιγμή θρυμματίστηκε το τζάμι και με χτύπησε η σφαίρα. Κάποια στιγμή ακούω τον άνδρα μου να λέει “όχι, ρε π...τη στην καρδιά”! Εκεί σκέφτηκα ότι τον έχουν πυροβολήσει. Πίστευα ότι ο άνδρας μου είναι νεκρός. Ημουν από την αριστερή πλευρά του αυτοκινήτου και βγήκα ουρλιάζοντας προς τη ράμπα. Ηθελα να μαζευτεί κόσμος, να μπορέσουμε να σωθούμε».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα