Και καλλιστεία μέσω του διαδικτύου για τον τίτλο Μις... Χίτλερ

ΚΟΣΜΟΣΚαι καλλιστεία μέσω του διαδικτύου για τον τίτλο Μις... ΧίτλερΔευτέρα, Οκτώβριος 20, 2014 - 16:53

Διαγωνισμός ομορφιάς αλλά και ναζιστικού φρονήματος που βρίσκεται σε εξέλιξη σε σάιτ κοινωνικής δικτύωσης με έπαθλο κοσμήματα με ναζιστικά σύμβολα, αν και έχει προκαλέσει οργή, μετράει μέχρι στιγμής 14 συμμετοχές από νεαρές καλλονές.

Οι εμπνευστές του διαγωνισμού «Μις Οστάνδη», που έχει ονομαστεί έτσι από την περιοχή όπου δολοφονήθηκαν από τους ναζί πάνω από ένα εκατομμύριο Εβραίοι, παροτρύνουν τις διαγωνιζόμενες να ανεβάζουν στο σάιτ Vkontakte σέξι selfies και να

εξηγούν από κάτω γιατί «τιμούν το Τρίτο Ράιχ του Αδόλφου Χίτλερ», ένα καθεστώς που ευθύνεται για τον θάνατο περισσότερων από 6.000.000 ανθρώπων.
Η διαγωνιζόμενη που θα συγκεντρώσει τα περισσότερα likes θα αναδειχθεί νικήτρια. Το έπαθλο για το οποίο κονταροχτυπιούνται μέχρι στιγμής οι 14 καλλονές από τη Ρωσία και τις χώρες του πρώην Ανατολικού Μπλοκ είναι ένα κόσμημα από την εταιρία Magic Workshop, που έχει πάνω έναν ρούνο, αγαπημένο σύμβολο των SS. Το έπαθλο για τη δεύτερη θέση είναι ένα κολιέ που συνδυάζει τον κλασικό γερμανικό αγκυλωτό σταυρό με σύμβολα του Γ' Ράιχ.

Η Κάτια Σκρέντοβα από το Μπόγκιλεφ της Λευκορωσίας επέλεξε να διαγωνιστεί φορώντας ένα ναζιστικό καπέλο και εξηγώντας ότι λατρεύει τον Χίτλερ, επειδή ήταν διατεθειμένος «να πειραματιστεί σε ανθρώπους». Οι εκτιμήσεις είναι ότι οι υποψηφιότητες θα αυξηθούν σημαντικά, καθώς το Vkontakte, μια σελίδα που αυτοπροσδιορίζεται ως ομάδα Ρώσων και Ουκρανών που τιμούν τον Χίτλερ, διαθέτει πάνω από 7.000 μέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα